Дайджест тижня: який алкоголь обирає Забужко, що читати для розвитку пам’яті та 1001 спосіб померти

Цього тижня ми писали про книги, що справді змінюють життя, започаткували нову рубрику і згадали червневі новинки видавництв, які не варто пропускати. Докладніше — у нашому щотижневому дайджесті.


Книжкові добірки


02_20_07


У червні вийшли десятки книг, які варто купити і прочитати. Щоб ви не пропустили нічого цікавого, ми опублікували 38 книжкових новинок від українських видавництв, а також Електронні новинки червня.


Цього тижня ми розповідали про 20 книг, які змінюють життя. Якщо давно хотіли схуднути, викинути з оселі мотлох, навчитися етикету, розвинути свою силу волі або краще вивчити українську — переходьте за посиланням й обирайте книгу собі на допомогу.


Для любителів жанру – 10 найкращих антистрес-книг і розмальовок 2018 року.


Якщо цікавитесь темою ромів, вам стане при нагоді наша добірка 5 книг про ромів, що допоможуть краще зрозуміти цей народ і його культуру.


Не запам’ятовуєте, що прочитуєте? Тоді вам сюди: 20 книг для розвитку пам’яті. Наприклад, книга «Еда и мозг» розповість, як наше харчування впливає на інтелект, а книга «Системне мислення» — одна з небагатьох, яка дійсно змінює погляди на життя.


А на вихідних пропонуємо дізнатись, чому чоловіки та дружини зраджують, почитати бестселлер про Трампа, зануритися в автобіографічний роман містика Алістера Кроулі, чи, наприклад, дізнатись, як змінювався світ протягом останніх десяти десятиліть. Підбірку книжок, які підійдуть для вихідних, читайте тут.


Знаєте, хто такі Ланністери, та переконані, що “зима близько”? Тоді вам сюди:


Також цього тижня ми публікували трохи моторошну підбірку ТОП 10 книг про смерть – в ній є історії від нейрохірургів, психологів, релігієзнавців, а також незвичайна книга «1001 курьезный способ умереть».


Рецензії


Джерело зображення: ВСЛ
Джерело зображення: ВСЛ

Цього тижня наші автори поділились враженнями від «Вузької стежки на далеку північ» (романа, за який австралійський автор отримав «Букера») та від бізнес-книги «Одна справа».

Щодо першої книги, вона підійде тим, хто любить читати про війну. Друга – для підприємців, яким терміново потрібна мотивація.

Докладніше читайте в рецензіях:


Нова рубрика та розіграш вечері з Подерв’янським


06_35_07


Цього тижня у нас з’явилась нова рубрика «10 фактів про…». В ній ми питатимемо у різноманітних українських авторів такі речі, які ще ніхто раніше не запитував.

Героїнею першого випуску стала Оксана Забужко. Докладніше читайте тут:

Героєм наступного випуску стане відомий поет Артем Полежака.

А ще Yakaboo розігрує вечерю з Подерв’янським. Якщо боїтесь взяти участь, бо не знаєте, про що з ним говорити – ми все продумали: 


[irp posts=”28217″ name=”Дайджест тижня: книги про мандрівки, сімейне життя і таке (не)просте щастя”] [irp posts=”27863″ name=”Дайджест тижня: Книжковий Арсенал 2018 та #YakabooBingoSummer”]
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

19 thoughts on “Дайджест тижня: який алкоголь обирає Забужко, що читати для розвитку пам’яті та 1001 спосіб померти

    Залишити відповідь