Про що поговорити за вечерею з Лесем Подерв’янським

Якщо з 3 липня по 3 серпня купити на Yakaboo книгу Подерв’янського «Таинственный амбал», то можна виграти вечерю з автором. Припустимо, ви — той самий щасливчик, який піде побухати повечеряти з Лесем. Але про що з ним говорити? Пропонуємо кілька тем, які допоможуть провести приємний та цікавий вечір з Подерв’янським.


one


Журналісти, які стикались з Подерв’янським, в курсі, що відправити йому на вичитку інтерв’ю – ціла справа, бо у Леся немає електронної пошти, і в соцмережах він також не сидить, більш того – майже не користується інтернетом і не має комп’ютера! Це принципова позиція, економія часу, чи дивакувате ретроградство? От і спитайте це, поки чекатимете меню, а потім розкажете – нам теж цікаво.


two


У 2012 році в інтерв’ю «Кореспонденту» Подерв’янський казав, що сучасна українська література наразі дуже не якісна.

Пишуть всі, і, думаю, що кількість коли-небудь переросте в якість. Коли це буде, я не знаю, але насправді зараз загалом ніхто добре особливо і не пише. Часи літератури, боюся, минули. Та й не читає особливо ніхто,
— сказав він тоді. Цікаво, чи змінив Подерв’янський думку про українську літературу на фоні її розквіту, який стався протягом останніх років. Чому б про це не поговорити, поки на кухні готують вашу вечерю?


three


Лесь займається східними єдиноборствами. Якщо ви теж “в темі”, то цілий вечір точно буде про що поговорити!


four


Подерв’янський вважає, що кращий політичний устрій для України – це анархія. Чому? Спитайте, поки наминатимете стейк.


five


Лесь деякий час жив в Чикаго. Що він там робив, і чим Чикагівщина відрізняється від Київщини? От і тема для розмови за бокалом чаю.


six


Книгу «Таинственный амбал» Подерв’янський видав за власні кошти. Замість назви видавництва вказано «ФОП Вольф Ю.В.». Невже жодне українське видавництво не захотіло опублікувати нову книгу метра? Хороше питання, яке можна поставити за другим бокалом чаю. Або не чаю.


seven


Недавно до Київської міської ради подали петицію з ідеєю, щоб оголошення станцій столичного метро озвучив Подерв’янський. Чи згоден сам Лесь стати голосом метрополітену? Тема для ще однієї чарки.


eight


В одному з інтерв’ю Лесь сказав, що корупцію в Україні треба легалізувати, а з хабарів платити податки. Цікава тема для дискусії під час десерту.


nine


Чи планує Подерв’янський написати ще один роман? От і обговорите перед тим, як наостанок зробити селфі.


Нагадаємо, що виграти вечерю з Лесем Подерв’янським може кожен. Для цього треба лише купити його книгу «Таинственный амбал» і взяти участь в розіграші.


Деталі акції:


  • Розіграш безкоштовної вечері з автором відбудеться 04.08.2018
  • Переможці будуть визначені за допомогою сервісу random.org;
  • Оголошення результатів розіграшу 05.08.2018;
  • Пропозиція діє тільки на замовлення, оформлені в період дії акції;
  • Замовлення не можна переоформити в інший день;
  • При купівлі на суму понад 1000 грн. (в т.ч. ПДВ) гарантовано надається безкоштовна доставка. Під безкоштовно мається на увазі отримання послуги за 0,1 грн.


[irp posts=”7182″ name=”Художні новинки від українських видавців: дівчина із перловою сережкою, антиутопія та Подерв’янський”]

Тетяна Гонченко
Маю в житті чотири пристрасті: журналістика, подорожі, література і котики. Тож багато пишу, багато їжджу по світу, багато читаю і маю двох котиків. Зрештою, ці сфери тісно пов’язані: хороший журналістський текст – це теж література. А книги – це ще один спосіб подорожувати. Котики ж прекрасні самі по собі. Веду телеграм-канал про книжки: http://t.me/npzbvnkngchtn
https://www.facebook.com/atanoissapa

23 thoughts on “Про що поговорити за вечерею з Лесем Подерв’янським

    Залишити відповідь