Місія (не)здійсненна: знайти всіх жителів Країни Казок

Усі фото: Ольги Леонової

Знову Віммельбух? Так! Хтось міг би сказати, що їх стали видавати аж занадто багато, та це буду точно не я. Як мінімум тому, що мені та моїм донечкам (нагадаю, їм 4 та півтора рочки) до вподоби такий формат. Ми щасливі мати у своїй бібліотеці вже величеньку добірку різноманітних «книжок для розглядання» і витрачаємо немало часу на пошуки всіх найменших дрібниць, що їх сховали на сторінках художники.

18_5_05

Цього разу хочу розповісти про «Країну казок» від видавництва Артбукс, яке має у своєму асортименті великий вибір саме віммельбухів та інших цікавих видань для малечі.

Книжечка виготовлена повністю з цупкого картону, має чотири розвороти, але всі вони сюжетно дуже насичені. На фото ви можете побачити стилізовані стрічки зверху розвороту з назвами казок, сюжети яких кожен зможе знайти саме на цих сторінках.

18_6_05

Цікаво, що героїв із деяких казок можна зустріти два-три рази на різних розворотах, а інших лише раз. Я нарахувала 50 унікальних назв казок! Зізнаюсь, тут є й такі, що про них навіть не чула. Хоча мама мені в дитинстві багато читала і я була впевнена, що дитячі найпопулярніші сюжети точно знаю всі.

Але для мене це не проблема, навпаки – свого роду челендж. Тепер можу пошукати в збірках саме ці казки й почитати їх зі своєю малечею. У такий спосіб для нас не залишиться невідомих сюжетів на сторінках цього віммельбуха. 

18_4_05


Як мої донечки «читають» Країну казок


Старша полюбляє розглядати сторінки в пошуках своїх улюблених героїв (на даний момент це принцеси і всі, хто хоч трохи схожі на них). Наприклад, сестрички Біляночка та Зоряночка зустрічаються нам три рази й ці сцени моя Поліна показує найпершими. Далі вона починає питати мене хто де й що вони роблять.

18_3_05

Молодша просто розглядає малюнки, найбільше радіє, коли знаходить Бременських музик, адже там є кіт та пес, яких вона вміє озвучувати ?


Ось такі наші враження. Думаю, що книжка ще більше  буде цікава тим, хто вже знайомий з усіма героями й сюжетами змальованих казок.

Цікавої вам подорожі у Країну Казок!


Читати: Фантастична подорож. Найбільший віммельбух

Читати: Уривок із повісті-казки Олени Колінько «Шпалереон»

Читати: «Афиновий ведмедик»: інструкція як зробити кожен день дивовижним


Придбати книжку в Yakaboo

Оля Леонова
Провізор за фахом, але не уявляю свого життя без книжок. Майже всеїдна щодо жанрів, читаю з будь-якого носія (але реальні паперові книжки поза конкуренцією, звісно) і віднедавна захопилась написанням текстів. Своїм прикладом доводжу, що мама двох малих діток може читати справді багато. Ділюсь враженнями від прочитаного, проводжу свій нон-фікшн марафон і приймаю участь в інших цікавих челенджах в instagram
http://www.instagram.com/helga_reads

11 thoughts on “Місія (не)здійсненна: знайти всіх жителів Країни Казок

    Залишити відповідь