Підсумки року видавництв. 2017 рік видавництва Book Chef

Усі фото: Видавництва Book Chef

Видавництво BookChef вважає 2017-й – роком свого становлення й початком динамічного зростання. За один рік було видано майже 60 книжок.


Ми цінуємо літературні вподобання й час читача. Кожен день відстежуємо новинки світового книжкового ринку, щоб запропонувати найкращі книжки. Наприклад, український читач отримав змогу одним із перших прочитати світовий бестселер Колсона Вайтхеда «Підземна залізниця». Український переклад книги вийшов через місяць після того, як роман отримав Пулітцерівську премію – 2017. Це стало можливим не тому, що у видавництві працюють провидці або чародії, а завдяки кропіткій роботі видавничої групи ще на початку створення видавничого плану. До речі, книга вийшла одразу у двох обкладинках.

28_12_3_1


Найяскравішими виданнями року, крім уже згаданої «Підземної залізниці», для нас стали такі видання, як: «Занепад влади» Мойсеса Наїма, «Книга про тіло» і «Книга про довголіття» Камерон Діаз і Сандри Барк, «Феномен ZARA» К. О’Ші. Бестселером серед нон-фікшну стала книжка «ХЮҐЕ» від Мері Турелл Сьодерберґ.

28_12_3_2


Читати: Камерон Діаз навчить, як полюбити своє дивовижне тіло


Окреме місце посідають книги автора Джо Диспензи – «Керуй своєю підсвідомістю» і «Ефект плацебо». Вони отримали безліч позитивних відгуків від українського читача, а попит на них надзвичайно високий.

28_12_3_3


Насиченим був рік і багатьма українськими й міжнародними книжковими подіями

Навесні ми взяли участь у Книжковому Арсеналі, де презентували нові переклади українською мовою світових бестселерів і провели низку зустрічей із відомими експертами й селебріті.

28_12_3_4

Незважаючи на те, що видавництво BookChef було представлене вперше, приємно здивували захопливі погляди й непідробна зацікавленість відвідувачів Арсеналу.


Відвідали «Зелену хвилю» в Одесі, де провели перфоманс разом із місцевим «Театром Вух» і презентували нову книгу української авторки Олени Андрейчикової «Акулы тоже занимаются любовью».

Одразу після «Зеленої хвилі» розпочалася підготовка до Львівського Форуму видавців. Саме до Форуму вийшли такі видання, як: «Про море мені розкажи» Ельчіна Сафарлі, «Зуйлеха відкриває очі» Ґузель Яхіної, «Драбина Якова» Людмили Уліцької, «Чужак» і «Скриня мерця» Макс Фрай, переклад збірки оповідань «Таємне понеділкування» Олени Андрейчикової, презентація якої відбулася в рамках Форуму.

28_12_3_5


Читати: Ельчін Сафарлі відвідає Київ. Дві історії із книжки «Про море мені розкажи»


А ще видавництво BookChef мало нагоду взяти участь у Frankfurter Buchmesse. Звісно, ми з радістью відгукнулися на цю пропозицію, тож на стенді «Україна» презентували наші видання європейській публіці.

26133156_1599948640070470_1444459888_n


Крім зустрічей з авторами й участі в книжкових виставках, видавництво BookChef у співпраці з бізнес-школою започаткували читацький бізнес-клуб нового формату «Business Book Club «МЕТАФОРА».  А разом із ним і нову бізнес-серію «Бібліотека МІМ». На зустрічах клубу учасники отримують унікальну можливість – ознайомитись із новими ідеями книжок бізнес-серії, поспілкуватись із запрошеними гостями, фаховими експертами і представниками бізнес-спільноти. А ще кожен учасник клубу отримує ексклюзивні умови придбання цікавих книжок на сайті партнерів видавництва.

28_12_3_6


Плани на наступний рік у видавництва амбітні


Найочікуванішими новинками 2018 є «Becoming Supernatural: How Common People Are Doing the Uncommon» Джо Диспенза, «Homo Deus» Ювал Ной Харарі, «Управління змінами»  Іцхак Адізес, «Лонтано» Жан Крістоф Ґранже.


Друзі! Новорічні свята вже зовсім близько, тож вітаємо вас із Новим роком і Різдвом! Нехай наступний рік мине під знаком Літератури. Читайте й будьте іконою літературного стилю для своїх дітей, друзів і партнерів. Адже книги — це вікна в незвідані всесвіти. Подорожуйте ними якомога більше й частіше, а ми допоможемо вам не заблукати!

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

9 thoughts on “Підсумки року видавництв. 2017 рік видавництва Book Chef

    Залишити відповідь