Just do it! Мотивуйтеся правильно

Самовдосконалення, мотивація, особистий розвиток і це далеко не всі пункти, які зібрали книги з нашого списку. Власне, ця п’ятірка давно на вустах книголюбів та на полицях книгарень. Мотивуйтеся правильно, і переймайте корисне від людей, які мають чим пишатися. Ба більше, власним прикладом демонструють подальшу інтенсивну працю над собою!


26_2_03

Барбара Шер «Мрій правильно»


У вас немає цілі? І ви спокійно живете? Барбара Шер пояснить чому так важливо мати ціль та допоможе визначитися з цілями життя. Натхнення рухатися і рухати мозковими клітинами – повірте це важливо. Адже, багато хто з нас не відкрили на повну, або взагалі не відкрили своїх талантів. А вони є!

Книга бестселер у темі мотивації. Ніколи не треба боятися критики, треба діяти та мріяти – ось до чого закликає авторка книги.


26_3_03

Сюзан Кейт «Сила інтровертів»


Книга, яка відкриває світ справжніх інтровертів. Багато досліджень та цікавих відомостей, яких ви точно ніде не чули. Автор Сьюзан Кейн писала книгу аж цілих сім років. Насправді, це помітно – весь текст структурований і розкриває різні аспектами життя.

Не можу сказати, що я інтроверт. Таке буває лише моментами життя, тому себе до цього рангу не відносила ніколи. І знаєте, бути інтровертом за словами книги – паршиво, адже їх затиснули, вони ж скромні. Але й інтроверти є круті! І взагалі, усі ми круті, просто кожен по-своєму.

Гадала, що тут будуть розповідати про інтровертів, а ту більше практичний і дещо психологічний зміст. Звісно, вступ я б скоротила, але не мені судити – ця книга більшою мірою орієнтована на американську ментальність, а не на українську.

Читати: Світ тихих та галасливих людей


26_4_03

Брене Браун «Стань Сильнішим»


Хто не хоче бути сильнішим? Звісно, усі! Авторка Брене Браун – психолог, професор, яка вивчає проблему вразливості людей та їхнього почуття сорому. І що ця людина може знати про мотивацію? Багато, повірте!

Авторка відверто намагається достукатися до читачів, навчити докладати зусиль для стрімкого кроку вперед. Навіть більше, якщо вам необхідне друге дихання, то ви його зможете знайти на сторінках «Стань Сильнішим». Адже, так важливо не зупинятися на середині шляху, бо на фініші вас точно чекає тріумф, пам’ятайте це завжди.


26_5_03

Тоні Блер «Шлях»


Одна з незвичних історій успіху. Та, яка непросто надихає, а підриває щось робити. Знайомтесь, це Тоні Блер і його Шлях до успіху! Так, книга дуже велика (848 стор.), говорю це зараз, щоб ви собі усвідомили скільки часу потрібно для неї. Але воно того варте.

Це автобіографічні згадки британського політика. Усі злети й падіння, політичні комбінації та інтриги. Історія висвітлює як внутрішню, так і міжнародну політичну ситуацію за часів прем’єрства Блера. Звісно, книга не для всіх. Насамперед вона підійде для істориків та політологів, або тих, хто цікавиться темою політики.


26_6_03

Камерон Діаз «Книга про тіло»


Вам потрібний чарівний поштовх? Я знаю, чим допомогти! Візьміть книгу Камерон Діаз.

Актриса та модель, справді дотримується всіх своїх порад. Розповідає про здорове життя та свій досвід. Є легкі відступи, а саме історії та приклади, це тільки підсилює важливу інформацію.

Камерон спробувала розставити все по поличках і їй це вдалося. Після прочитання, у вас з’явиться бажання стати кращим. Більше рухатися, правильно харчуватися та просто любити себе.

Читати: Камерон Діаз навчить, як полюбити своє дивовижне тіло


Читати: 7 книг для творчої самореалізації

Читати: Бібліотека щастя. Затишні книжки на всі смаки

Аня Остапчук
Журналіст, автор блогу «Твоя Полиця». Дуже люблю книги, ну от дуже-дуже, своїми балачками намагаюся показати людям, що кожен може знайти підходящу книгу, яка підтримає, розрадить і надихне. Просто потрібно уміти шукати, а я показую як. Знімаю відеогляди, де коротко, у стилі анотації, презентують книжку, одночасно даючи можливість віртуально її погортати.
https://www.youtube.com/channel/UClrBI-amIeDuV0AtuZVTS7g

3 054 thoughts on “Just do it! Мотивуйтеся правильно

    Залишити відповідь