Вино, Лесь, собаки і точка G: 8 причин піти на Літературний Кураж Базар

Вже завтра на ВДНГ стартує Літературний Кураж Базар. Ми вже писали, які книжкові новинки там будуть продаватись та розповідали про топ-10 заходів, що варто відвідати на Куражі. Якщо ви досі маєте сумніви, чи варто приходити — тримайте 10 причин, які допоможуть зрозуміти, де треба провести ці вихідні.



Бо там продаватимуть нові книги. Навіть раніше, ніж на Форумі видавців

У Літературному Кураж Базарі візьмуть участь понад 35 видавництв. Окрім своїх топових книг, вони привезуть новинки, що готувались до цьогорічного Львівського форуму видавців і вже вийшли друком. Ви зможете купити ці книги вже зараз, не чекаючи середини вересня.



Бо там буде Подерв’янський

Вартість квитків на виступ Леся в Києві, що відбудеться в жовтні, доходить до 950 гривень. На Куражі ви зможете послухати його безкоштовно, тільки заплативши 100 гривень за вхід на барахолку.

Подерв’янський питиме вино і неформально спілкуватиметься на публіці з письменницею Гасею Шиян. Хіба можна таке пропустити?



Бо на Куражі буде не тільки література, а й музика

Музична програма доволі насичена. Співачка LAYAH, Fontaliza, Sunset by Timo, Майк Кауфман, Анита Авакян, Nude Voices та багато інших музикантів створюватимуть атмосферу на Куражі.



Це місце, де можна зустрітись з друзями

Фраза «Треба якось зустрітись випити кави» — популярна серед киян. Але часу на зустрічі зазвичай не вистачає, і це бажання відкладається тижнями, місяцями, а інколи роками. Літературний Кураж Базар – чудова нагода зустріти багатьох знайомих, особливо тих, хто цікавиться книжками. Кави з ними можна буде випити прямо на місці. Або не кави 😉



Бо на Куражі допоможуть знайти вашу точку G

Цьому буде присвячена лекція, що відбудеться у неділю. Акушер-гінеколог Наталія Сіліна говоритиме про частину тіла, оповиту купою міфів. Після лекції можна поставити усі найвідвертіші запитання у сповідальні  



Щоб познайомитись з командою Yakaboo

Книжковий інтернет-магазин Yakaboo є співорганізатором Літературного Кураж Базару. Тож, звісно, ми прийдемо на цю подію всією командою, майже в повному складі. Можна буде з нами познакомитись та випити разом кави. Або не кави.  



Бо на Куражі будуть собаки

Ні, не ті, що співають з Жаданом. 8 вересня з 16 до 19 на ВДНХ відбудеться Тусовка з собаками на Куражі. Власники чотирилапих можуть приводити своїх улюбленців, щоб тусити разом.  



Бо це сподобається вашим дітям

На Куражі буде велика дитяча зона з аніматорами та насиченою програмою. А ще від дітей можна буде відпочити, лишивши їх на бебісітерів, які розважать малечу, поки мами і тата підуть скуповувати подарунки, слухати лекції та набиратися сил.


Повну програму Літературного Кураж Базару читайте за посиланням. Зареєструватись на будь-який захід в лекторії можна ТУТ.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

10 thoughts on “Вино, Лесь, собаки і точка G: 8 причин піти на Літературний Кураж Базар

    Залишити відповідь