Світ твоєї фантазії

Я дуже люблю розфарбовувати. А тому такий винахід, як розмальовка-антистрес став для мене справжнім подарунком. Перепробувала їх безліч, і думала, що мене вже нема чим здивувати. Аж доки не придбала «Імаджиморфію» від видавництва «Ранок».

 Ні, це набагато більше, ніж розмальовка. Це – мистецтво. А найзахопливіше те, що ти можеш до цього мистецтва долучитися! Ілюстрації, створені Кербі Розанесом, просто вражають. Сотні, а може й тисячі дрібних деталей, що складаються в один малюнок, можна тільки розглядати годинами. І все рівно, під час розфарбовування знаходяться все нові й нові дрібниці, яких ти не помітив раніше. І кожна нова знахідка сприймається як подарунок. І від кожної нової знахідки зринає одне запитання: що відбувалося в голові художника? «Імаджиморфія» – це країна зрідні Країни Див Керолла чи Нарнії Льюіса, країна де можна повірити в будь-що та дати розгулятися своїй уяві.

unnamed (1)
Після розглядання ілюстрацій мені навіть захотілося зробити тату за ескізами художника. Тільки не впевнена, що знайдеться гідний майстер.

Окрім своїх (можливо занадто) емоційних вражень, хотілося б поділитися з вами тим, чому ще «Імаджиморфія» стане вашою улюбленою розмальовкою:
1) Ілюстацій багато. Ці (повторюся) неперевершені малюнки розкинулися майже на сто сторінок (при відносно спокійному житті, ще ваші онуки будуть боротися зі стресом вашою розмальовкою).
2) Ілюстрації великі. Вам не доведеться напружувати зір. А ще стає реальною можливість не вилазити за контури під час розфарбовування (бо, наприклад, для мене це може стати новою причиною для стресу). Плюс, ця характеристика робить «Імаджиморфію» розмальовкою для людей будь-якого віку!
3) Ілюстаціі – це не все. Так-так, книга містить сторінки, на яких ти сам можеш стати художником і домалювати свої власні візерунки. А ще між сторінками заховані предмети, які треба розшукати. Спробуй знайти засмучену гусінь чи прибульця на повітряному змії. А може ти знайшов картину Едварда Мунка? Чудова вправа для розвитку уваги.

unnamed (2)

«Імаджиморфія» вразить, захопить та надихне. Інколи аж здається, що є ризик самому загубитися в цьому чарівному незвіданому світі фантазії. Раджу спробувати, щоб відчути все на собі.

 Анна Булгакова

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

15 thoughts on “Світ твоєї фантазії

    Залишити відповідь