Як книги зроблять вас мільйонером. Особистий список Олеся Тимофєєва

Яка книжка перевернула вашу свідомість? А пам’ятаєте, скільки в цілому було таких книжок? Думаю, ви погодитеся, “друковані літери” здатні на багато. Вони формують розумовий фундамент і дають потужну основу для правильних дій. Так які ж книжки “розкрили мозок” засновнику освітньої компанії Genius Marketing Олесеві Тимофєєву і допомогли йому заробити свій перший $ 1.000.000 в 24 роки? Читайте прямо зараз.

“Мене дивує, як багато людей недооцінюють силу книг і справжню міць знань. Адже якщо ви хочете швидко розвиватися і бути успішним, вам потрібно постійно (!) інвестувати в свої мізки. Не тільки гроші на хороші книги або навчальні програми, але і час на те, щоб все це увібрати, пропустити через себе і почати впроваджувати в життя.

Уявіть, що 1 книжка просуває вас на 1% вперед. Що буде, якщо ви прочитаєте за рік 100 книг? Вас чекає зростання на 100%, подвоєння. Звичайно, цього не станеться, якщо ви зберете вдома величезну поличку з прочитаних книг, але так нічого і не зробите. Розвиток – це дії.

%d0%bc1

Мій шлях у бізнес-читанні почався з книжки, яка відома багатьом, “Багатий тато, бідний тато” Роберта Кіосакі. Свого часу вона розкрила для мене розуміння процесу бізнесу в цілому.

Читати: Книги, які радить читати всесвітньовідомий бізнесмен Роберт Кійосакі

І ще кілька книг, які зачепили і які я рекомендую прочитати:

“Оставь свой след” Блейк Майкоскі
Ця книга дуже надихає. У ній описано, як з нуля була створена компанія, як в ній були об’єднані соціальна і бізнес-місія. Це допомогло мені подивитися на розвиток бізнесу з точки зору формування компанії, де перетинається сенс (глобальна цінність для клієнта) і прибуток.

“Стів Джобс. Біографія” Волтер Айзексон
Не скажу, що Стів Джобс імпонує мені як людина. Але все, що стосується бізнесу – в цьому він геній, на якого варто рівнятися.

%d0%bc2

“Відповідь. Як досягти успіху в бізнесі, знайти фінансову свободу і жити щасливо”  Джон Ассараф, Мюррей Сміт
Дуже сильна книга. Показує, як функціонує ваше мислення. Як і про що потрібно думати, щоб бути успішним. У ній багато практичних рекомендацій, корисних медитацій. Коли я вперше почав виконувати всі завдання з книги, в житті буквально стали відбуватися чудеса.

“Правила” Джек Кенфілд
Для мене це продовження книги “Відповідь”, хоча автори різні. У книзі йдеться про 64 правила успіху. Якщо ви упровадите хоча б 10% від прочитаного, це значно змінить якість вашого життя в кращу сторону.

“Психологія впливу” Роберта Чалдіні
Вважаю, що цю книгу повинен прочитати кожен підприємець. Особливо, якщо ви тільки починаєте свій шлях у бізнесі, і вам важливо розібратися в просуванні своєї справи. У ній розкриваються основи маркетингу та впливу на людей.


Щоб стати заможною людиною, вам потрібно розуміти, які думки та дії привели до успіху тих, на кого ви рівняєтесь. Книга і будь-яке інше джерело знань – це короткий шлях до необхідного досвіду. Завдяки йому ви уникнете багатьох помилок, збережете час і виберете найпривильнішу стратегію дій.

Настійно рекомендую вам читати. Якщо не читати, слухати. Всіляко поглинати цінну інформацію! Так ви розширюєте свою картину світу, мислите масштабніше й досягаєте більш високих результатів.”

А які книги “розкрили” ваш мозок? Напишіть в коментарях. Нам цікаво дізнатися ваш (!) особистий ТОП книг, які впливають на зростання особистості.


Огляд вийшов в рамках партнерства форуму PPC Summit і інтернет-магазину Yakaboo.


Читати: 5 книг для успіху в креативному бізнесі

Читати: 5 бізнес-книг для натхнення і корисних ідей

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

14 thoughts on “Як книги зроблять вас мільйонером. Особистий список Олеся Тимофєєва

    Залишити відповідь