Час для нової фантастичної саги: Книги Лі Бардуґо екранізують

Компанія Netflix оголосила про зйомку нового серіалу Shadow and Bone на основі книг Лі Бардуґо — «Тень и кость» та «Шістка воронів». У книгах описується розділений і ворожий світ, який населяють жорстокі монстри, що полюють на людей. Головна героїня виявляє у себе магічні сили і вирішує боротися за єдність своєї батьківщини. Однак чи зможе вона виконати свою місію в умовах війни всіх проти всіх, коли навіть святоші вимушені вступити в боротьбу…

Одні лиш англомовні читачі розкупили понад 2,5 млн примірників книг Лі Бардуґо, а загалом її книжкові серії перекладено 38 мовами. Натхнення для своїх творів письменниця брала з історії, змальовуючи у своєму чарівному світі елементи як давньої скандинавської культури, так і монгольські мотиви, сюжети Вікторіанської Англії, Данії початку XVIII століття та навіть частково Нью-Йорку. Лі Бардуґо вдалося створити цілісну окрему міфологію у своїх книгах, через що легко зануритися в розповідь і забути, що читаєш фентезі.

Над створенням серіалу працюватимуть творці ще одного проекту на Netflix — «Дивні Дива». Всього очікується 8 серій Shadow and Bone, дату виходу наразі невідомо.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

15 thoughts on “Час для нової фантастичної саги: Книги Лі Бардуґо екранізують

    Залишити відповідь