15 найкращих книг для вивчення англійської

Сьогодні знання іноземної мови дуже цінується (особливо роботодавцями). І якщо ви наважились на вивчення англійської, але не знаєте з чого краще почати, книжки вам однозначно знадобляться. Ці 15 видань допоможуть вам швидко подолати мовний бар’єр, і процес освоєння мови здасться не таким вже й важким. Перед вами відкриються широкі можливості до самоосвіти. Поставте собі за мету вільну англійську  і сміливо йдіть до неї!

English Grammar in Use 5th Edition

Класичний підручник для самостійного вивчення  англійської граматики (B1-B2). Підійде і для самостійної освіти, і для занять з викладачем. У цієї книги маса переваг: зрозуміла структура і ефективна подача інформації (на кожному розвороті окрема тема з теорією і практикою для кращого засвоєння, загалом у книзі 145 юнітів); захоплюючий матеріал, щл викликає бажання вчитись, осягаючи нові лінгвістичні горизонти. А в кінці книги на вас чекає сюрприз  універсальна шпаргалка, яку можна носити з собою і за нагоди підтягувати знання.

English. Це повинен знати кожен! та інші книжки з серії

Чудові книжки, що дозволяють без проблем розібратись у складних на перший погляд правилах. Автор лаконічно і зрозуміло описує основні правила, принципи побудови правильної англійської мови, вказує на нюанси і виключення, які варто запам’ятати. Книга складається з невеликих розділів, в яких є чимало корисної інформації.

500 карток для вивчення англійської мови

Унікальна система з розвитку і вдосконалення навичок англійської мови. Матеріал складається з окремих карток, які дозволяють вивчити тисячі англійських слів! Безперечно, подібні знання допоможуть краще розібратись в іноземному середовищі і стати цікавим співрозмовником для носіїв англійської. 

Speakout

Посібники і робочі зошити Speakout стануть відмінними помічниками при вивченні англійської мови. У них ви знайдете різні теми і практичні вправи для поліпшення вашого рівня англійської. Ви опануєте граматику, вивчите нову лексику і станете краще сприймати мову на слух. У комплекті з книжками йде диск з аудіо-треками завдань і вправ з удосконалення фонетики і слухових навичок.

Spoken English. Посібник з розмовної мови

Чудовий посібник для розвитку англійської розмовної мови! Складовими книги є найбільш поширені теми, такі як сім’я і освіта, подорожі та погода, театр тощо, а також безліч лексичних завдань і тренінгів. Використовуючи матеріали, ви значно поліпшите розмовні навички, а також уміння ставити і відповідати на запитання.

«Англійська для дітей»

Завдяки цьому яскравому виданню кожна дитина і навіть дорослий може легко і з захопленням вивчати англійську мову. У книжці багато цікавих завдань і практичних вправ, тож малюки зможуть швидко засвоїти базовий рівень і весело провести час. В основі практичної частини  чарівні казки, історії та кумедні замальовки.

Англійська мова. 16 уроків. Базовий тренінг

Цей підручник дає можливість освоїти поняття English за досить короткий час. Популярний психолінгвіст, який розмовляє 30 мовами, викладає свій авторський курс для самостійного вивчення і закріплення іноземної мови. Представлені уроки, а їх у книзі 16, будуть ефективні і повчальні як для початківців, так і для більш-менш обізнаних в англійській мові читачів. Матеріал поєднує легкість викладу і практичну спрямованість. Для закріплення знань надано достатньо багато практичних завдань.

Сергій Черевань
Тато в декретній відпустці, майже футбольний хуліган, музикант та засновник веб студії, літературний оглядач та контент-редактор… Різнобічність — то моя фішка. До кожної зі справ підходжу відповідально, тому ніколи не дозволю собі писати неправдиві речі. Читав Гітлера, Пєлєвіна, Гарсію Маркеса. Хочу осягнути всі книги світу. Хоча, це, напевне, перетворило б мене на суперкомп’ютер… Мрійник. Оптиміст-максималіст.

2 684 thoughts on “15 найкращих книг для вивчення англійської

    Залишити відповідь