«Фуагре та Жозефіна» або детективний віммельбух

Усі фото: Наталії Клименко

Ще до народження сина я почала купувати дитячі книжки, щоб коли він підросте, у нього вже була справжня бібліотека. Звичайно, її окрасою будуть різноманітні віммельбухи – книжки для розглядання, де тексту мало, а вражень купа. Коли я побачила новинку «Фуагре та Жозефіна», залишитися байдужою не змогла, адже це не просто віммельбух, а детектив! А що може бути краще за детективну історію? Тільки детективний віммельбух із яскравими ілюстраціями.


Хто ж такі Фуагре та Жозефіна?

Фуагре – це відомий детектив, а маленька собачка Жозефіна – його незмінна помічниця. Та цього разу в них надскладне завдання! У Паризькому музеї зник дуже цінний експонат, і злодії заплутали всі сліди… Тож Фуагре й Жозефіна потребують додаткової допомоги – допомоги вашого малюка і вас.

Файл 22.11.17, 13 39 45

Що на вас чекає?

10 захопливих лабіринтів із силою-силенною пригод. Разом з Фуагре й Жозефіною ви побуваєте в лісі, зоопарку, міському колекторі, батискафі, на дні океану та навіть на ринку в Каїрі! Під час кожного етапу розслідування вашому малюку потрібно буде пильнувати, щоб не проґавити жодного речового доказу, який залишили підступні злодії. Дорослим теж не варто розслаблятися, бо не все так просто. От я час від часу заглядала на останні сторінки – там є підказки…

Processed with VSCO with a5 preset

Для кого ця книжка?

Десь я чула, що віммельбухи – це книжки для дітей від 1 й до 99 рочків. Щодо цієї книжки-розгляданки, то, мені здається, вона стане чудовим подарунком для діток від 2-3 років. Мені сподобалося в ній усе – ідея, великий формат, яскраві ілюстрації українського художника Максима Долинного, гарний папір.

Прагнете розвинути в дитини уяву, спостережливість і посидючість? Подумайте про придбання цієї книжечки. А потім запасіться зефірками, приготуйте смачне какао й вирушайте з дитиною у спільну пригоду.

Processed with VSCO with a5 preset


Купити книжку в Yakaboo

Наталія Клименко
Піарниця, засновниця «Мова – ДНК нації» – волонтерського освітнього проекту для всіх охочих вдосконалювати знання рідної мови, авторка книжки «Українська легко!». З дитинства залежна від книжок. Мрію про власну величезну бібліотеку й про 25 годину в добі для читання.
https://ilatanka.in.ua/

14 thoughts on “«Фуагре та Жозефіна» або детективний віммельбух

    Залишити відповідь