Режисер «Чужого» зніме фільм за мотивами книги «Людина розумна» Ювала Ноя Харарі

Культовий англійський режисер Рідлі Скотт, відомий такими кінострічками, як «Чужий», «Той, що біжить по лезу», «Солдат Джейн», «Марсіянин» та інші, зніме фільм за мотивами книги ізраїльського професора Ювала Ноя Харарі «Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього». Про це повідомляє The Hollywood Reporter.


Книга Харарі охоплює такі складні питання, як місце людини у світі — як впродовж усієї історії, так і в майбутньому. Автор намагається пояснити, як Homo sapiens — лише один вид істот, що коли-небудь населяли планету — прийшли до світового домінування.

«Ніхто з прадавніх людей і гадки не мав, що його нащадки колись приземляться на Місяці, розщеплять атом, розгадають генетичний код чи будуть писати підручники з історії», — зазначає Ювал Ной Харарі.

З моменту виходу книги у 2011 році її продажі сягнули 8 млн примірників, а серед відданих читачів значаться Барак Обама, Марк Цукерберґ та Білл Ґейтс.

Щодо майбутнього фільму Харарі зазначає: «Ми плануємо поєднати науку, художню літературу, історію, драматургію і талант заради створення неймовірної подорожі по слідах становлення людського виду, який спершу був лише непримітною твариною, а тепер — за кілька кроків від того, щоб стати божеством».


А ще цю книгу рекомендують українські бізнесмени.


Придбати книгу Ювала Ноя Харарі можна за посиланнями:


Друзі, ми, до речі, змінили формат розсилки. Хочете поглянути? Підписуйтеся і щоп’ятниці отримуйте від нас оновлення на пошту:


[irp posts=”22066″ name=”20 непересічних думок з книжки Ювала Харарі «Людина розумна»”]

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

31 thoughts on “Режисер «Чужого» зніме фільм за мотивами книги «Людина розумна» Ювала Ноя Харарі

    Залишити відповідь