Де Санта або як дочекатися свят?

Усі фото: Наталії Клименко

Коли до свят залишається зовсім трішки, але чекати на подарунки вашим дітям уже бракує сил… Потрібно творити магію! Разом. Прикрашати ялинку, запалювати свічки, вирізати сніжинки, писати листи з побажаннями й насолоджуватися тематичними книжками. От із дітьми від 3 до 8 років можна почитати-порозглядати новинку від видавництва Book Chef – віммельбух «Де Санта?» Браєна Джонса.

18_1_1_12


Знижка до -20% на енциклопедії та віммельбухи видавництва Book Chef

Діє до 19 грудня 2017 р.


У цій книжці є все для створення святкової атмосфери:

  • Історія про Санту, який розгубив 10 ельфів. Без допомоги цих вірних помічників Санта не зможе вчасно доставити подарунки дітям. Тож вам із дитиною потрібно буде йому зарадити – знайти ельфів на різдвяному ярмарку, у засніженому селі, на ковзанці й навіть на пляжі! Мені здається, що під час розглядання цієї історії можна обговорити з дитиною те, як важливо допомагати.
  • Яскраві ілюстрації Чака Велона, які так і хочеться довго розглядати, а ще вони дають простір для уяви. Побачили цікавого персонажа? Спробуйте разом придумати історію про нього. Розвивайте фантазію дитини!
  • Цікаві, часом кумедні й непрості завдання. От я не на всіх сторінках змогла знайти 10 ельфів, а на одному розвороті мені не вдалося знайти навіть Санту… Зачекайте насміхатися. Річ у тім, що там їх – несправжніх Сант – виявилося забагато. Можливо, ваш малюк більш уважний і зможе знайти всіх ельфів і Санту на кожній сторінці. Але йому точно знадобиться вся його пильність. Якщо ж виникатимуть труднощі, або захочеться ще складніших завдань – зазирніть на останні сторінки.

18_1_2_12


Мушу також зазначити, що маю певні зауваження до цього віммельбуха – є в ньому помилки-одруківки: школаду (замість «шоколаду»), довподоби (замість «до вподоби»), вони й не думати тікати (мабуть, треба «не думали»), задом-неперед (замість «задом-наперед») тощо. Сподіваюся, що видавництво виправить ці хиби, коли друкуватиме наступний наклад. Тим часом, якщо ваші діти вміють уже читати, можете запропонувати їм знайти помилки в тексті. Це теж розвиватиме уважність.


18_1_3_12

Вирішили придбати цю книжку? Не забудьте увімкнути гірлянди, подбати про теплі напої та смаколики для вас і вашої дитини, так читатиметься приємніше!


Купити книжку в Yakaboo

Наталія Клименко
Піарниця, засновниця «Мова – ДНК нації» – волонтерського освітнього проекту для всіх охочих вдосконалювати знання рідної мови, авторка книжки «Українська легко!». З дитинства залежна від книжок. Мрію про власну величезну бібліотеку й про 25 годину в добі для читання.
https://ilatanka.in.ua/

9 thoughts on “Де Санта або як дочекатися свят?

    Залишити відповідь