Англомовні новинки січня на Yakaboo

Розповідаємо про англомовні книжки, які читає весь світ і які тепер можна купити на Yakaboo. Ось якими були новинки січня:

Бізнес-експерт Брюс Крейвен з іншого боку підійшов до осмислення улюбленої багатьма «Гри престолів». Він розглянув стратегії її героїв з точки зору економічної вигоди та порівняв діяльність справжніх компаній з історією того ж Джона Сноу чи Ар’ї Старк. Вижити у Вестеросі так само складно, які в безмежному світі бізнес-акул, але якщо орієнтуватися на вже готові моделі, то зможеш приймати правильні рішення, просто згадавши: а що на моєму місці зробив би популярний герой.

У місті панує дивна тенденція — вранці люди прокидаються, а їхнє життя стало цілковито інакшим. Що це, просто втрата пам’яті чи щось значно глибше? З цим намагаються розібратися нейробіологи, працюючи над механізмом збереження спогадів. Але головний герой прагне йти дещо іншим шляхом, на який його наштовхнула таємнича жінка, викрикнувши кілька слів перш ніж зістрибнути з даху багатоповерхівки у Мангеттені.

Вже є книжка про те, чому варто повчитися у своїх котів, і тепер прийшла черга розповісти про філософію собак. З песиками також трапляються негаразди, але вони менш вразливі до них та легко вчаться починати життя наново. У цій напівжартівливій книзі, яка пасуватиме в подарунок любителям чотирилапих, розповідає про риси, які варто в них запозичити, щоб пережити тяжкі та сумні періоди. 

Ця книга є збіркою віршиків про смаколики. Нічні перекуси, сніданок динозаврика та навіть про те, як деякі примудряються їсти у ванній. Кумедні дитячі віршики з доволі апетитними описами допоможуть разом вивчити англійську та, можливо, надихнуть приготувати пиріг чи тортик. І перетворять на справжню магію процес поїдання супу.

Англомовні новинки січня на Yakaboo 0

Ця книга вийшла не так уже й недавно, проте вона й досі актуальна. У комічній манері вона розповідає про відвідувачів книгарень та їх незвичні запитання. Авторка книги зібрала найбільш дивакуваті запити клієнтів, а потім оформила їх у малюнки. Серед незвичних питань з книги зустрічаються такі: “Чи є у вас книги, написані Джейн Ейр?”, “Чи не почало вас параноїти від того, що ви щодня перебуваєте в оточенні книг?”, “Ви могли б підробити підпис Маргарет Етвуд на книжці? Моїй дружині подобається ця письменниця, і вона була б рада отримати її автограф” та ін. Письменник Ніл Ґейман про книжку зазначив, що вона водночас і кумедна, і сумна, тож посміймося і поплачмо з неї разом.

Мішель Макнамара була письменницею, відомою true crime історіями, в яких вона проводила цілі розслідування злочинів. Одне з них вона так і не завершила: 5 років Макнамара збирала матеріали про Golden State Killer, серійного вбивцю та маніяка, але раптово померла через недіагностовану хворобу серця. Замість неї цю книжку дописав журналіст, який плідно працював із письменницею над розслідуванням. Спільно з чоловіком письменниці вони знайшли безліч опрацьованих файлів на її ноутбуці, карти, фотографії, зачіпки. І в результаті виникла ця книга.

Через біологічні особливості жіночого організму, стрес і вигорання відображаються на ньому інакше, ніж на чоловіках, тому авторки книги вирішили зосередитися на питанні подолання негативних ефектів перевтоми у жінок. Розуміючи науково обґрунтовані причини вашого емоційного вигорання та відчуття безсилля, ви зможете вирішити, як бути більш поблажливою до себе, раціональніше витрачаючи ресурси свого тіла.

171 thoughts on “Англомовні новинки січня на Yakaboo

    Залишити відповідь