15 найкращих кулінарних книг від селебрітіз

Фото из книги "Ссобойки. Готовим дома, берем с собой"

У кожному домі має бути хоч одна кулінарна книга. Незважаючи на те, що зараз у кожного є можливість просто з кухні зайти в інтернет і знайти сотні рецептів однієї й тієї самої страви, у книги є незаперечна перевага: вона економить час, оскільки одразу пропонує один-єдиний і найкращий спосіб приготування тієї чи іншої їжі.

Обираючи кулінарну книгу, по-перше, варто звернути увагу, чи підходить вам їжа, яку пропонує видання, чи відповідає вона вашій дієті і смаковим уподобанням. Щоб зрозуміти це, перегляньте список продуктів і спосіб їх обробки в представлених рецептах. По-друге, кулінарна книга має приносити естетичне задоволення, викликати апетит і бажання щось приготувати. На це працюють ілюстрації та загальне оформлення видання. По-третє, кулінарна книга повинна містити рецепти того рівня складності, до якого ви готові без жертв, з огляду на власні часові можливості.

Кулінарні видання від знаменитостей мають ще одну особливість: рецепти в них унікальні, швидкі в приготуванні і, зазвичай, належать до здорової кухні. Пропонуємо 15 книг від селебріті, які користуються найбільшою популярністю серед любителів смачно поїсти. В них знайдуться рецепти і на кожен день, і для вибагливих дітей, і для поціновувачів справжніх чоловічих задоволень.

  1. “Сніданки для дітей”, Руслан Сенічкін
  2. “Cніданки”, Руслан Сенічкін
  3. “Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі”, Джеймі Олівер
  4. “Рецепти Мумі-мами”, Туве Янссон, Самі Маліла
  5. “Утро. 50 завтраков”, Алена Долецкая
  6. “Казан, мангал и другие мужские удовольствия”, Сталик Ханкишиев
  7. “Кухня – сердце дома”, Юлия Высоцкая
  8. “Лобио, сациви, хачапури, или Грузия со вкусом”, Тинатин Мжаванадзе
  9. “Рецепты для мультиварки к диете Дюкан”, Пьер Дюкан
  10. “Boutique Кондитерская. Изысканные пирожные, капкейки и другие сладкие соблазны”, Пегги Поршен
  11. “Ссобойки. Готовим дома, берем с собой”, Юлия Высоцкая
  12. “Як навчитися готувати не за книжками. Відеорецепти на кожен день”, Андрій Талєрка
  13. “Галицька кухня”, Юрій Винничук
  14. “Плов”, Сталик Ханкишиев
  15. “Все о пряностях”, Вильям Похлебкин
(Visited 205 times, 1 visits today)