#YakabooBingoSummer: Улюблені письменники буктюберів

На наше прохання п’ятеро буктюберів розповіли про сокровенне — улюблених письменників. Тих, чиї книжки читають вже протягом багатьох років, новинки в жодному разі не пропускають, а біографія знається на зубок. Ця добірка є також невеличкою підказкою до завдання про книжки улюблених авторів #YakabooBingoSummer_11.


Про Оноре де Бальзака, Бернара Вербера, Юстейна Гордера, Стівена Кінга, Джона Стейнбека та інших розповідають:

Про особливого в своєму житті письменника Оноре де Бальзака розповідає Люда Дмитрук. Про те, через нього вона вчиться французьку та мріє відвідати місця, де він жив, та наводиться декілька цікавих фактів із життя та творчості письменника.

Порада для бінго від Люди: Пустотливі оповіді, видавництво Фабула, 2017.

У дуже лаконічному та веселому відео Володя з каналу TheBookOfEibon показує, якою може бути книжкова любов:)

Для бінго Володя читатиме Бернарда Вербера, як ви зрозуміли (не прогавте також новенькі українські переклади цього автора).

Про любов до норвезького письменника Юстейна Гордера розповіла Аня із каналу AnnikaBlog. Про те, як почалось її знайомство та про свої враження від роману Донька директора цирку, який минулого року був перекладений українською.

Порада для бінго від Ані: Донька директора цирку, Літопис, 2016.

Ната з каналу Nata&Books розповідає про любов до Стівена Кінга та його роман-апокаліпсис Протистояння. Його історію появи, фактичну помилку у творі (!) та історію із перевиданням на тисячу сторінок. Також із відео ви дізнаєтеся про що цей роман та наскільки він страшний).

Порада від Нати для бінго: Протистояння, КСД, 2017. 

Оля з каналу Annie ReadsBook розповідає відразу про п’ятьох улюблених письменників: Джона Стейнбека, Ернеста Гемінґвея, Френсіса Скотта Фіцжеральда, Михайла Булгакова та Сергія Довлатова.

Для Олі улюблені автори – це ті, яких вона читала більше, ніж дві книжки. Також блогерка розповідає, наскільки різними є її улюблені письменники.

Поради для бінго від Олі: Свято, яке завжди з тобою, Фієста, Старий і море; Ніжна ніч, Великий Гетсбі; Грона гніву, Про мишей і людей, Зима тревоги нашей; оповідання Сергія Довлатова; Майстер і Маргарита, Морфій та Записки юного лікаря, Дні Турбіних


Читати: 12 дитячих історій для дорослих читачів

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “#YakabooBingoSummer: Улюблені письменники буктюберів

    Залишити відповідь