Yakaboo запускає співпрацю з журналом Forbes Ukraine

Найбільша онлайн-книгарня України Yakaboo стала офіційним партнером Forbes Ukraine. Відтепер всі випуски видання, включно з першим ексклюзивним номером, ви зможете знайти на yakaboo.ua у розділі «Журнали».

У разі замовлення журналу Forbes Ukraine на нашому сайті, ви отримаєте безкоштовну доставку у будь-який зручний для вас спосіб.

Forbes Ukraine — офіційне видання Forbes в Україні. Це журнал про розвиток бізнесу, який містить професійну аналітику, релевантні бізнес-кейси та актуальну інформацію про сучасні тренди.

Перший номер Forbes Ukraine, який вийшов 28 травня 2020 року, вже доступний для замовлення. Його головна тема — рейтинг 100 найбагатших українців. 

Також у журналі — 160 загальних і 140 редакційних шпальт, на яких розмістилися 11 лонгрідів, півтора десятка історій та ще 100 статей, присвячених основній темі.

«Для нас важливо, щоб якісне українське бізнес-видання було доступно для читачів у будь-який зручний спосіб та безпосередньо в день замовлення. Yakaboo підтримує розвиток українського видавничого ринку і співпраця з Forbes Ukraine — черговий крок на цьому шляху. Протягом року ми також плануємо запуск спільного проєкту, який допомагатиме українським авторам у видавництві та популяризації книг», — зазначає генеральний директор Yakaboo Іван Богдан.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

1 415 thoughts on “Yakaboo запускає співпрацю з журналом Forbes Ukraine

    Залишити відповідь