Встигніть прочитати до екранізації: підготовка до гучних прем’єр 2019 року

Якщо ви з тих, хто обожнює порівнювати книгу з її екранізацією, пропонуємо вам підготуватися заздалегідь і перевірити, чи прочитали ви книги, яким будуть присвячені найгучніші прем’єри року. Якщо ні — поспішайте, для більшості фільмів за мотивами книг уже навіть відомі дати початку показу, тож у вас ще є шанс розпланувати цей рік так, аби якомога більш вдало потішити свого внутрішнього кіномана та книголюба.

Січень

5c265c5601c0ea14a428ee72-960-720

Легендарного Джона Малковича можна вже побачити в ролі Еркюля Пуаро в міні-серіалі від BBC. Чи вдасться таємничому вбивці, який надсилає листи з підписом «АВС», втекти від детектива? Чи переконливо зіграє Руперт Грінт (той самий Рон Уізлі з «Гаррі Поттера») інспектора Крома?

Березень

Після того, як Бернадетт, мати сімейства, безслідно зникла перед важливою поїздкою до Антактиди, уся сім’я на чолі з 15-річної Бі вирушає на її пошуки.

Роль Бернадетт в екранізації виконуватиме Кейт Бланшетт.

MV5BMTcwNDkwMjAxMF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjYzNzQ3NTM@._V1_SX1392_CR0,0,1392,999_AL_

Роман про підліткове кохання в тяжкі для головних героїв часи обіцяє стати непоганим подарунком справжнім романтикам.

Квітень

MV5BMjUxMjM3MTY0M15BMl5BanBnXkFtZTgwODMzNjA1NjM@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Це вже друга екранізація книги, яку сам Стівен Кінг вважає найстрашнішою з усіх, що ним написані. Впевнені, що спец-ефектів у цьому жахастику про чи то мертвих, чи то живих котиків і песиків буде вдосталь.

Жовтень

щиголь1

Чи вдасться передати на екрані увесь біль втрати, описаний у цій книзі? Дізнаємося під час прем’єри 11 жовтня, в якій зіграють Ніколь Кідман та Сара Полсон (яскрава акторка з серіалу «Американська історія жахів»). Зйомки почалися ще в січні 2018 і проходили в Нью-Йорку та в різних країнах Європи. Бюджет стрічки складе $4 млн, тож подивимося, наскільки екранізація дотягне до рівня книги — «Щиголь» 30 тижнів тримався у списку бестселерів The New York Times.

MV5BZGEwNDU4OTAtNTY3ZS00OGY2LTk5M2ItMGI0NGI0NDJmMDQwXkEyXkFqcGdeQXVyNTY0NTI0MDE@._V1_SY1000_CR0,0,1039,1000_AL_

Головна героїня Анна Фокс страждає на агорафобію — страх відкритих просторів. Тому цілі дні Анна проводить вдома, шпигуючи за сусідами з будинку навпроти. Однак раптом їй здається, що хтось шпигує за нею самою…

Очікується, що у трилері зіграють Емі Адамс, Ґері Олдмен та Джуліан Мур.

Грудень

little-women

Нова екранізація улюбленої книги Джої з серіалу «Друзі» зібрала справді зірковий склад: Емма Вотсон, Мерил Стріп, Сірша Ронан, Тімоті Чаламе… Історія чотирьох сестер в Америці після Громадянської війни має шанс стати більш захопливою.

Точна дата виходу ще не відома

MV5BOTRhN2U0NDQtM2VmNS00MTRjLTkzNGUtNjhlOWNhZTAzZTZjXkEyXkFqcGdeQXVyMTk0MjQ3Nzk@._V1_

Культова книга Умберто Еко оживе в серіалі німецько-італійського виробництва. 8 серій історії розслідувань загадкових вбивств у італійському монастирі та справжні інтелектуальні головоломки Умберто Еко гарантують глядачам невимовне задоволення.

Історія про янгола і демона, що намагаються врятувати світ від апокаліпсису, відтепер стане фантастичним міні-серіалом від ВВС. Якщо ви полюбляєте популярні британські серіали, то й актори будуть вам уже знайомими — Девід Теннант, Марк Гетіс, Майкл Шин, а також американська телезірка Джон Хемм.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

8 thoughts on “Встигніть прочитати до екранізації: підготовка до гучних прем’єр 2019 року

    Залишити відповідь