Що подарувати на свята батькам, друзям та коханим: 25 книжок, які продаватимуться на маркеті “Всі. Cвої”

На найближчих вихідних, 22 – 25 грудня, в Києві відбудеться найбільший маркет подарунків Києва від Всі. Свої. На вас чекають цілих 5 поверхів чудових речей від найкращих українських виробників посуду, текстилю і декору для дому, одягу, прикрас, білизни, книг та дитячих іграшок, косметики та парфумів, аксесуарів для чоловіків і жінок, смачних подарунків. І все це – за однією адресою і в зручний для вас час! 

Yakaboo теж братиме участь у маркеті. Розповідаємо про 25 книжок, які варто погортати і придбати на нашому стенді в подарунок рідним. 

Батькам

Бестселер про особливу атмосферу, що дарує щастя та душевний спокій. Вважається, що в Данії живуть найщасливіші люди у світі. Один із секретів їх щастя криється в тому, що данці називають «hygge». «Маленька книга хюґе. Як жити добре по-данськи» – путівник по хюгге, який навчить помічати дрібниці та жити щасливо в оточенні правильних людей і речей.

Вашим батькам сподобається! 

Бестселер від знаменитої актриси Камерон Діаз і професійного діетогола Сандри Барк. Книга про пошуки відповіді на питання: чи так страшне старіння, як ми уявляємо? Відповідь Камерон – тверде “ні”. Книга не містить опису косметичних процедур, не вчить обдурювати час, а пропонує переосмислити ставлення до старіння і навчитися гідно цінувати ті переваги, які дарує нам вік: мудрість, досвід розуміння себе, накопичені вміння, відносини з оточуючими і самою собою. 

Коли приїжджаєш до батьків, вони зазвичай радують чимось смачненьким. Ця книжка навчить пекти такі чизкейки, що самі по собі стануть приводом для того, щоб приїжджати до батьків частіше! Розкішні, але цілком доступні рецепти, поради щодо вибору приладдя й продуктів, прості кроки до найліпших бісквітів, кремів і мусів. Якщо ваша мама, або батько, люблять куховарити, вони точно оцінять! 

Це книжка про кохання літніх людей. 63-річна Ненсі у відчаї – її шлюб розпався, а діти не дуже щасливі. Але несподівана зустріч із Джимом — відчайдушним курцем, пияком і кантрі-співаком, що так і не досяг слави,— перериває монотонну течію життя героїні. Потай від сім’ї Ненсі починає зустрічатися з цією людиною, вони з Джимом наново відкривають для себе радощі сексу і отримують одне від одного море задоволення.

На прикладах із життя реальних людей, книжка розповідає про те, як витримати жорсткі вимоги часу, не втративши духовних орієнтирів, як стати сильнішим та упевненішим. 

Дітям

Арістотель — дуже симпатичний кіт у розповні літ. Принаймні так вважає і він, і дівчинка Анна та її родина. Аж зненацька виявляється, що Анна хоче на день народження песика. Хіба може розумна восьмирічна людина захотіти собаку, коли в неї вже є такий кіт?! Ображений Арістотель утікає, щоб не ділити один дах із дзявкітливою істотою…

Чи могли ви будь-коли припустити, що курча має щось спільне з тиранозавром? Виявляється, вони схожі навіть більше, ніж ви можете уявити! А ви запитували себе колись, звідки в слона його дивовижний хобот? Адже це лише кілька прикладів неймовірних сюрпризів, які чекають на читачів цієї книжки! 

Ця казка з такою холодною назвою уже майже 200 років зігріває мільйони дитячих сердець у всьому світі. Проілюстрував книгу знаменитий український майстер книжкової графіки Владислав Єрко — переможець низки престижних мистецьких та книжкових виставок. 

«Це, мабуть, найдивовижніша дитяча книжка, яку я бачив у своєму житті», — так відгукнувся про Єркову «Снігову королеву» всесвітньо знаменитий Пауло Коельо. 

Це зібрані під однією обкладинкою реальні листи Джона Роналда Руела Толкіна, які він протягом 23 років писав своїм чотирьом дітям – Джону, Майклу, Крістоферу і Прісціллі. Листи надходили дітям від імені Різдвяного Діда (Father Christmas) і письменник сам їх ілюстрував. Тож, ця книжка показує нам Толкіна ще й як талановитого ілюстратора.

Справжній подарунок для всіх шанувальників доброго кумедного приязного ведмежати Паддінгтона, що став улюбленим героєм українських дітлахів, – ця збірка із шести найкращих оповідань про пригоди Паддінгтона, які адаптовані для найменших читачів. Книга великоформатна, із красивими великими кольоровими ілюстраціями. Книжка підійде для дітей 3-6 років.

Коханим

Що робити монаху який закохався? Як поводитися на побаченні, яке розпочалося з розбитої фари? Як не впасти у відчай, коли всі навколо одружуються, окрім тебе? Та ще 95 історій про любов, які хвилюють душу та від яких ви не зможете відірватися.

У свіжій збірці поезій Сергія Жадана – 80 нових віршів, написаних автором упродовж останніх двох років.  Про любов там теж є. Але обережно: велика вірогідність, що ваша кохана, читаючи, чутиме голос Жадана! 

П’яний суддя на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і без особливих зусиль уникає покарання. Чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, та відомстить. Психологічний трилер про сучасну Україну, де вартість людського життя вимірюється хабарами, а вбивці стоять у перших рядах на церковних службах. А ще це книжка про любов, тому вона стане хорошим подарунком на свята. 

Эта сентиментальная книга актуальна вне временам. “Маленький принц” – романтический подарок, если ваши отношения только начинаются. А книжке с такими волшебными иллюстрациями ваш любимый человек точно будет рада.

Якщо ви давно хотіли натякнути своїй другій половинці, що добре було б внести різноманіття у ваші стосунки, ця книжка може стати натяком та морально підготувати її до майбутньої розмови. Автор, Ніл Штраус, досліджує питання – чи природно бути вірним одній людині все життя? Чи можуть альтернативи моногамії призвести до поліпшення стосунків і більшого щастя? Що притягує нас до партнерів, яких ми вибираємо? Словом, цікаво. 

Друзям

Сенсаційна подорож у глибини людського інтелекту від світового лідера нейронауки! Доктор Сіґман за допомогою досягнень фізики, лінгвістики, психології, педагогіки й інших дисциплін намагається пояснити, чому в людей, що розмовляють кількома мовами, рідше розвивається деменція, як новонароджені, ще не вміючи говорити, розрізняють добро і зло, а також як «прочитати» думки пацієнтів у вегетативному стані, розшифровуючи показники активності їхнього мозку.

Якщо ваші друзі бояться фемінізму, або навпаки – цікавляться цією темою, такому подарунку вони зрадіють. У новій книжці Тамари Марценюк — огляд основних етапів світового феміністичного руху, його ключових постатей і праць, а також здобутків, що їх нині сприймаємо як належне. Крім історії та теорії, тут багато інформації про сучасні феміністичні тренди, фемактивізм, людей і організації, які нині працюють в Україні задля забезпечення рівних прав для жінок і чоловіків. До кожного розділу — посилання на тексти, фільми, відеолекції та інші корисні ресурси, що стануть у пригоді всім зацікавленим.

«Вартові» – знаменити комікс Алана Мура. Дія відбувається в альтернативній реальності, де супергерої допомогли США виграти війну у В’єтнамі. Через кілька років США знаходяться на межі ядерної війни з СРСР, а костюмовані герої оголошені поза законом, і більшість з них відійшло від справ, але деякі продовжують таємно працювати на уряд. Сюжет побудований на розслідуванні вбивства колишнього героя, що фінансується урядом, що в розв’язці коміксу призводить до розкриття страхітливої правди та смерті мільйонів людей для того, щоб запобігти ядерній війні. 

Незважаючи на складну тему, ця книжка займе почесне місце на полицях ваших друзів! 

Ваші друзі безкінечно роблять селфі та викладають їх в Інстаграм? Тоді ця книжка їм точно сподобається. Вона розповідає про те, як назбирати багато лайків, як монетизувати свій блог, просунути інстамагазин і стати найвідомішим інстаблогером. 

Навіщо весь цей галас навколо вина? Чи справді є різниця між пляшкою за 20 і за 200 доларів? Це книжка для всіх, хто любить вино, хоче зрозуміти, як розбиратися в ньому та смакувати цей напій. Тобто з великою ймовірністю – для ваших друзів також. 

Незважаючи на складну тему, ця книжка займе почесне місце на полицях ваших друзів! 

Шефу

Цю книжку має прочитати кожна людина, якій цікаво, як влаштований світ. Дослідження, яке ламає уставлені уявлення про земну історію від появи людини і народження мови до наших днів та примушує задуматись: шлях розвитку наших предків міг би бути зовсім іншим. Долучіться до історичної розвідки і вас приголомшать неочікувані і сміливі припущення. 

Окрім того, що вашому шефу точно сподобається назва цієї книжки, зміст у неї теж хороший. Автор поділяє людей на чотири кольорові типи. Він описує логіку поведінки, темперамент, систему цінностей представників кожного з кольорів. Чому одних людей ми розуміємо з півслова, а інших не розуміємо взагалі? Чому дуже успішні люди інколи здаються нам ідіотами і психопатами? Як подивитися на себе очима інших людей і навчитися розуміти навіть тих, хто на нас абсолютно не схожий? Книга допомагає краще сприймати людей з різними типами поведінки й ефективно з ними спілкуватись і може стати настільною для керівників, психологів, менеджерів усіх рівнів.

Як Чалдині зізнається у вступі, він належить до тої категорії людей, які дуже легко поступаються і, як наслідок, купують непотрібні їм речі чи передплачують не менш непотрібні газети. Це спонукало його взятись вивчати людей, які змушують нас казати їм «так». Варто відзначити, що кожен із нас так чи інакше використовує механізми поступливості й намагається переконати своєї сусідів, родичів чи колег сказати їм «так» на різноманітні великі й дрібні прохання. А також стає жертвою таких маніпуляцій. Тож книжка буде надзвичайно корисна і навчить вашого боса, як не піднімати вам зарплату, коли ви про це просите 🙂 

«10 успішних українських брендів» — книжка про найкращі компанії й організації України, які задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Історії про самовіддачу, про помилки й успіх, про тяжку, але натхненну працю. Засновники брендів розкривають власні стратегії розвитку, розповідають, як вони виходили з кризових ситуацій і що дозволило їм вирізнитися з-поміж конкурентів. Історія кожного бренду супроводжується відвертим інтерв’ю із засновником, що розкриває його як особистість. 

Герої книжки: !FEST; FEDORIV; Sammy Icon; SoftServe; Tabletochki; ОККО; Українська правда; Український Католицький Університет; Форум видавців; Центр сучасного мистецтва «ДАХ».

Якщо у вас не шеф, а шефиня, цей подарунок – для неї. «Успішні жінки в чоловічому світі» – це історії про переконливі перемоги жінок над тими обставинами, що пропонувало їм сучасне до них суспільство, про жіноче обличчя успіху. Їхній досвід може використовуватися для моделювання власних досягнень. Справді, героїні з різними долями й життєвими траєкторіями виділяються нестандартним мисленням і вражаючими результатами. 

Звісно, це далеко не всі книжки, які ви зможете придбати на маркеті “Всі. Свої Подарунки”. Докладніше про подію читайте тут

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

26 thoughts on “Що подарувати на свята батькам, друзям та коханим: 25 книжок, які продаватимуться на маркеті “Всі. Cвої”

    Залишити відповідь