Три різдвяні історії. Як дитячі книжки творять дива

Yakaboo вважає, що читати завжди ок, будь-де, будь-коли і у будь-якому віці! Тому залучення до читання наймолодших читачів – наш пріоритет. Напередодні зимових свят Yakaboo вчергове став Святим Миколаєм, який приносить добрі книжки діткам, адже їм особливо важлива наша підтримка. 

Книжкові подарунки для дітей під опікою БО БФ “Соборна”

З благодійним фондом “Соборна” нас пов’язує довга дружба і співпраця. Цьогоріч на платформі Yakaboo ми робили великий збір на табори відпочинку для дітей загиблих військових, якими опікується БО БФ “Соборна”. “Соборна” допомагає сиротам війни з 2015 року. Програми допомоги включають фінансову підтримку, психосоціальну допомогу, оздоровчо-рекреаційну підтримку, доступ до сучасних освітніх програм. Торік національна книжкова платформа подарувала дітям-учасникам програм Фонду понад 300 книжок. 

Цього року під Різдво Yakaboo разом із партнерами – українськими видавництвами, передали понад 500 цікавих, кольорових, світлих книжок дітям “Соборної”. Дякуємо видавцям, які долучилися:

  • Артбукс 
  • Видавнича група “Основа”
  • Крокус
  • Торсінг 
  • Навчальна книга – Богдан
  • Yakaboo Publishing

Впевнені, гарна книжка під ялинкою – гарний настрій на всю зиму!

Святий Миколай у Охматдит

На день Святого Миколая дорослі намагаються потішити особливо тих діток, які в цей момент проходять важкий період. Адже хвороба краде дитячі посмішки і часто змушує перебувати у лікарні, далеко від друзів, дому. Разом із головним редактором нашого інформаційного партнера Obozrevatel, Орестом Сохаром та Дитячим Благодійним Фондом “Good DoNations” ми організували візит Книжкового Миколая до юних пацієнтів лікарні Охматдит. Дітки отримали 30 чудових наборів книжок. Це – святковий асортимент з супер-популярних книжок про Гаррі Поттера та найцікавіших дитячих книжок власного видавництва Yakaboo Publishing. Так, компанію дітлахам складають наші “чарівники доброго настрою”:

Нова бібліотека у клініці Міжнародного центру реабілітації та нейрофізіології «Я є»

“Я є” – медичний центр, що проводить консультування, лікування та реабілітацію дітей та дорослих з органічними ураженнями центральної нервової системи, ДЦП, розладами аутистичного спектру, затримками розвитку та соціальної адаптації. Лікарі та ГО «Спільне коло» вирішили, що хороша книжка теж може бути частиною терапії. Тож Yakaboo долучилася до створення бібліотеки для пацієнтів Центру, передавши близько 60 книжок для читачів різного віку. 

Процедури та заняття можуть тривати довго: за один курс реабілітації дитини батьки, що чекають дітлахів, можуть тепер провести час за цікавою книжкою, а в перервах між прийомами читати добрі історії разом з дітьми.  

Ми у Yakaboo дуже радіємо, коли діти дружать з книжками і завжди пам’ятаємо про те, що книжка не тільки розважає, а ще й зцілює! Добрих свят усім дітям України!