Суперкнижки для супердівчат

Жінка може займатись будь-якою справою: майструвати літаки, вести бізнес, лікувати, виховувати дітей, грати у футбол та літати в космос. 10 книжок про неймовірних жінок від неймовірних жінок. У добірці –– корисна інформація про тайм-менеджмент, врегулювання кризових ситуацій та творчої праці, а ще просто багато мотиваційних історій. Ці книжки –– порція натхнення! Who run the world?!

Збірка історій про видатних українок, які змінювали та змінюють цей світ: науковиця Ніна Вірченко, засновниця благодійного фонду для онкохворих дітей Оля Кудіненко, рятівниця Настя Овчар… 50 життєписів талановитих та сильних дівчат. Надихаюча книжка для малечі, підлітків і дорослих.

Книжка розповість, як планувати час, успішно поєднувати материнство та роботу. Це – новий формат тайм-менеджменту для мам. Авторка пропонує відмовитись від щоденного планування та перейти на тижневий і місячний формат. 

Американська дослідниця історії мистецтва Бріджит Квінн оповідає про життя і творчість 15 неймовірних мисткинь із різних країн та епох – від XVII століття і дотепер. Це жінки, які залишаються менш відомими, але чий внесок у культурну спадщину — все ж вагомий і гідний тог, щоб про них заговорили.

Ця книжка-практикум для здолання психологічних бар’єрів та розвитку творчих здібностей є 12-тижневим курсом щоденних занять, що допоможе митцю-початківцю розгледіти в собі нові, несподівані таланти, приспані скептицизмом, насмішками, некомпетентною критикою та різними комплексами. 

Суперкнижки для супердівчат 0

Добірка історій про видатних українок «Це зробила вона» вчить, що жінка може добитися всього чого хоче, незалежно від сфери діяльності. Жінки зробили багато, але багато їх звершень ще попереду. «Це теж зробила вона» – друга частина, в якій ви дізнаєтеся ще про ще понад 100 історій про надзвичайних жінок.

Книжка пропонує здійснити екскурс у гендерні питання України та світу, містить пояснення, що таке гендер, рівність, свобода та чому так важливо говорити про це. Тамара Марценюк за допомогою статистики та реальних кейсів розповідає про суспільну нерівність та допомагає знайти її вирішення. 

Мемуари лауреатки Нобелівської премії миру Малали Юсуфзай становлять розповідь про найстрашніші часи Пакистану –– початок талібанського терору. У той час свободу жінок утискали, школи для дівчат масово закривались і знищувались, а за найменшу непокору карали побоями або ж навіть смертю. Жінкам заборонялось навчатись та навіть читати.

Малала мала мужність не мовчати у важкі часи. Вона вела блог на BBC, де говорила про важливість освіти та права жінок.

Книжка не лише про біг, а й про мотивацію. Учасниця світових марафонів та півмарафонів Марі Карачина надихає на зміни. Вона розповідає, як зробити спорт частиною життя, як змотивувати себе на перемоги. Книжка буде цікавою кожному, хто хоче почати займатись спортом. І хто хоч навчитися в усьому йти далі –– і ніколи не зупинятись.

Політолог, працівниця команди Гілларі Клінтон Анна-Марі Слотер розповідає про реальне становище у США та світі жінок, які працюють. Авторка аналізує, чому жінки не можуть мати все і чому досі в суспільстві існує стереотип, що лише жінки можуть добре виховувати дітей та робити хатню роботу.

У книзі зібрано 25 зізнань відомих жінок про найбільші помилки. І те, як саме вони надихнули на зміни і подальші перемоги, допомогли стати тими, ким вони є зараз, і не дозволили здатися.

13 thoughts on “Суперкнижки для супердівчат

    Залишити відповідь