“Станьте щасливими за …”! Будьте щасливими постійно — добірка книжок про саморозвиток та мотивацію.

Доки не почнеш мотивувати себе сам, ніхто цього не зробить! Хіба книжки 🙂 Тож сьогодні у нас добірка книжок, після прочитання яких, вам точно захочеться стати щасливішими, ніж ви були вчора!




Станьте щасливими за 21 день

Бестселер, який змінив мільйони життів і став найповнішим курсом любові до себе. 

Про те, що звичка формується за місяць, чув, здається, кожен. А от про те щасливою людиною можна стати за 21, просто подивившись у дзеркало — набагато менша кількість людей.

Кілька хороших слів щодня, щира посмішка собі ж комплімент чи інша мила дрібничка — головне регулярно! 

А згодом зможете відпустити минуле, яке не дозволяє рухатись далі, приборкаєте свого внутрішнього критика і почнете приймати дитину всередині себе, гнів і страх стануть героями не вашого роману, а вдячність займе їхнє місце.

Погодьтесь, любов до себе — це те, чому ніхто нас не учив раніше, але ніколи не пізно почати!







Хочу й буду. Прийняти себе, полюбити життя й стати щасливим 

Книжка «Хочу й буду» – це конкретні рекомендації про те, як прийняти себе, знайти в життя баланс і навчитися радіти життю від відомого психолога Михайла Лабковського. Без глибокого психоаналізу, розбору дитячих травм і довгого аналізу минулого, автор досліджує свідомі і несвідомі страхи, тривоги, невпевненість в собі, проблеми в стосунках із людьми. Тут прості і доступні кожному поради, хоч часто вони доволі відверті, іронічні і навіть брутальні.

Покінчи з “хорошою дівчинкою”. Як переписати застарілі правила, відкрити в собі джерело сили і творити наповнене життя

Ця книжка от-от вийде, але ми вже її рекомендуємо! Особливо, якщо ви прочитали книгу Тари Шустер “Купи собі той довбаний букет”. 

Про що вона? Про реальність, де протягом тисячоліть жінок вчили бути “хорошими”, а не сильними. Але “хороші” дівчата повинні стримувати свій голос та прагнення, що шкодить, в першу чергу, їм самим. 

Авторка книжки, коуч, психологиня, ведуча подкасту the Heroine Махо Мольфіно завдяки досвіду, отриманому під час численних консультацій та розмов з жінками-лідерками, виділила п’ять саморуйнівних тенденцій. Це п’ять міфів про “хорошу дівчинку”: про правила, досконалість, логіку, гармонію та жертовність, які кожна жінка повинна подолати, щоб мати владу над своїм життям. У книжці ви дізнаєтесь, як кожний з міфів впливає на самооцінку, професійну впевненість, кар’єру, стосунки та отримаєте практичні поради, як позбутися свого головного міфу, який забирає найбільше часу та ресурсів, цінувати власну самобутність та бути впевненою у собі.






Я, моє «я» та ми

 Свідомість людини — це не лише область, яку вивчати будуть ще дуже, але й потужний інструмент, який впливає абсолютно на всі сфери життя. Що вже вивчено і доведено науковцями всього світу. 

 Шукаєте відповіді на питання, чому люди вішають одне на одного ярлики, яку шкоду приносить тотальний конт­роль, у чому різниця між екстравертами й інтровертами або чому не варто довіряти розповсюдженим особистісним тестам? Тоді вам стане у нагоді ця книга! Автор написав її з гумором, не використовуючи разноманітних медичних термінів. Зате опирається власні багаторічні дослідження




Як бути розслабленим 

Сучасне життя стимулює до постійного руху вперед. Довгий час нас переконували, що не можна зупинятись, якщо хочеш добитись успіху. Але нехто не попереджував, що супутким такого способу існування стане стрес. 

Саме він часто позначається як на фізичному, так і на психологічному здоров’ї.

І от прийшов час навчитися розслаблятися. Не тільки тіло, але й розум повинні відпочивати і відпускати напругу. Бо саме у стані цілковитого спокою людина має ясні думки та умиротворення. А там і не далеко до нових ідей, натхнення займатись творчістю або просто якісно виконувати свою роботу. 

Ця книжка — це збірка порад і думок відомих людей. Читайте і насолоджуйтесь!