Нобелівський лауреат Кадзуо Ішіґуро анонсував нову книгу

Кадзуо Ішіґуро (автор «Не відпускай мене» та «Залишок дня»), лауреат Нобелівської премії з літератури за 2017 рік анонсував до виходу нову книжку. Це буде перша його книга, яка публікуватиметься після одержання премії. Роман Klara and the Sun вийде аж 2 березня 2021 року у видавництві Faber & Faber, проте письменник вже розповів про її тематику. 

Анонс звучить так: «Це історія про Клару, Штучного Друга з неймовірною спостережливістю, яка зі свого стенду в магазині уважно дивиться на поведінку відвідувачів та тих, хто проходить повз вітрину. Вона не втрачає надії, що її скоро куплять, але з’являється ризик того, що обставини назавжди докорінно зміняться, і Клару попереджають: не варто сліпо довіряти людським обіцянкам».

А втім ми все ж ризикнемо — і довіримося обіцянкам того, що твір Кадзуо буде якісним. Недарма у 2019 році письменника посвятили в лицарі у Букінгемському палаці. Якщо хочете слідкувати за всіма новинами щодо виходу книжки, тоді на офіційному сайті ви можете навіть підписатися на їх розсилку. 

1 555 thoughts on “Нобелівський лауреат Кадзуо Ішіґуро анонсував нову книгу

    Добавить комментарий