Книжки для татусів: Що подарувати на День батька

16 червня в Україні офіційно святкують День батька. Ми ж вирішили підготувати для вас варіанти книг, які можна купити на подарунок своїм (і не тільки) татусям або ж самому собі, щоб потішитися в цей день чимось приємним після відпочинку з близькими.

Про батьківство

Бути татом — почесна місія, і зіркові батьки також ставлять перед собою питання того, як саме можна досягнути певного ідеалу в батьківстві, розв’язати проблеми й конфлікти, пов’язані з цією роллю. Своїм досвідом діляться: Вахтанг Кіпіані, Отар Довженко, Сергій Притула, Олег Скрипка тощо. Для татусів буде цікаво читати — і впізнавати в історіях інших себе.

Існує стереотипне уявлення про батьківство, в якому емоційний бік виховання дітей належить переважно мамам, однак ця книга руйнує таке уявлення. Батько може надавати емоційну підтримку як дитині, так і її матері, стати тим, хто здатен зберегти затишок і відсутність конфліктів у сім’ї. Як якісно проводити час з дитиною та навчитися правильно віддавати тепло і любов — у книзі «Неідеальний тато».

Про стосунки з батьком в художній літературі

Ця книга — про непорозуміння: між батьком і сином, між націями, між людьми в цілому. У дечому автобіографічний роман Мілєнко Єрґовича оповідає історію стосунків, які варто було би будувати з найближчими цілком інакше, бо потім може бути пізно все змінити і виправити. Книжка наводить на думку того, чим для нас важливою є постать батька, як зв’язок батько-дитина здатен на довгий час сформувати нашу особистість і ставлення до навколишнього світу.

Для любителів історії

Найкращий подарунок для тих, хто любить історичні факти. Гігантське видання з фактами й аналітикою про розвиток Європи від первісної доби до періоду 90-их рр. минулого століття. Цікаві примітки, додаткові пояснення для загальної ерудиції та ілюстрації — все знайдеться у цьому томі на понад 1400 сторінок.

Український науковець, доктор історичних наук Ярослав Грицак пише про українську історію з позиції історіографів, намагаючись переписати дискурс радянської влади і подати факти більш правдиво, доцільно та структуровано. Підійде для тих, хто хоче знати правду про формування української ідентичності.

Для поціновувачів фантастичних історій

Графічна новела для поціновувачів магічного всесвіту Відьмака; темне фентезі з динамічним сюжетом, насиченим битвами з загадковими істотами, а в основі — таємниця, розв’язка якої приходить неочікувано і може перевернути все догори дригом.

Науково-фантастичний роман канадського письменника «Сліпобачення» — переможець кількох визначних літературних нагород, серед яких і Премія Г’юґо за найкращий роман. 

Група астронавтів вирушає на транснептунову комету, звідки надходять радіочастотні сигнали. Ким будуть неземні істоти, з якими доведеться стикнутися членам екіпажу? Наскільки розвиненим стане штучний інтелект? Як це — перебувати під постійним пильним поглядом інших, невідомих створінь?.. Усі відповіді в цьому романі з філософським підтекстом.

Для бізнесменів і прагнучих до успіхів у кар'єрі

Ця книга допоможе налаштувати гнучку систему ведення робочих процесів. Управління проектами стане простішим і швидшим, виробництво — більш підпорядкованим під потреби клієнта. Експерт у сфері product management Роман Піхлер полегшить уважному читачеві своїх книг процеси перерозподілу обов’язків у команді, побудови стратегічного бачення діяльності та аналізу результатів виконаної роботи.

Американський підприємець і венчурний капіталіст Тоні Шей розповідає про те, як зробити бізнес ідеальним — близьким до клієнта, співробітників компанії та самого себе. Книга насичена чудовими порадами як для менеджменту, так і для наповнення сенсом власного життя.

Прихильники стратегій Алекса Ферґюсона в футболі впродовж роботи тренером у команді «Манчестер Юнайтед» відтепер зможуть наслідувати його тактики і в бізнесі. Командна робота, здатність передбачувати негативні наслідки та проаналізувати слабкі місця супротивника — ця книга навчить вас, як з цим всім розібратися, а спортивна аналогія додасть вам азарту та прагнення перемагати.

13 thoughts on “Книжки для татусів: Що подарувати на День батька

    Добавить комментарий