Відкрито передзамовлення на другу книжку вчителя-відеоблогера Павла Віктора

В кінці травня вийде друга книжка відомого одеського вчителя і популярного ютуб-блогера Павла Віктора «Фізика. Молекулярна будова речовини і теплові явища». Новинка вже доступна для попереднього замовлення.

Павло Віктор випускає вже другий посібник, який теж має всі шанси стати бестселером. Вчитель став відомим як вчитель, чий канал має на YоuTube мільйонні перегляди та біля 700 тисяч підписників. Дві книжки видані на основі відеуроків та доповнюють їх.

За словами представників видавництва BookChef, перша книга «#yakaboo» стала бестселером, за три місяці було продано понад 8600 примірників. У першій книжці серії, яка вийшла під девізом «просто і зрозуміло про фундаментальну науку», зібрано найцікавіші теми з механіки.

«У другій книжці розглядається молекулярно-кінетична теорія, термодинаміка, теплові явища. Ці книжки частково об’єднують програми 7 та 8 класів. Я називаю це тривалою екскурсією по фізиці з більшою кількістю формул та більш складними завданнями. Ми з видавцем ставимо собі амбітну задачу – щоб яскраві явища природи отримали математичний опис у книзі та не втратили доступність. Тобто суміщаємо строгість формул з красою», — розповів Павло Віктор в інтерв`ю блогу Yakaboo. 

Школярі, що готуються до ЗНО, студенти, і дорослі, які цікавляться фізикою, зможуть довідатися, що таке дифузія, теплопровідність, кристалізація, плавлення, випаровування, конденсація, тощо.

У цьому році BookChef планує випустити ще дві книжки  Павла Віктора.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ`Ю ПАВЛА ВІКТОРА: «Фізика – найкоротший шлях у програмісти»

#yakaboo

Павло Віктор 

Фізика. Молекулярна будова речовини і теплові явища. Том 2
Павло Віктор