Добірка книжкових читань від закордонних зірок

Інколи так хочеться, щоб хтось тобі почитав, особливо, коли очі вже під вечір стомилися від роботи. Під час карантину багато хто з зірок вирішив це бажання втілити. А ми дібрали для вас кілька найбільш душевних читань:

«Гордість і упередження»

Дженніфер Елі, акторка, яка зіграла головну роль в екранізації книги Джейн Остін «Гордість і упередження» у 1995 році, тепер проводить під час карантину у своєму інстаграмі регулярні читання цього роману. Ось запис одного зі стрімів:

Сонети Шекспіра

Актор Патрік Стюарт («Зоряний Шлях», «Люди Ікс»)у твіттері виставляє по одному сонету Шекспіра. Він зізнається, що улюблений у нього сонет — саме другий.

«Зоґ»

Актор Едді Редмейн в рамках проєкту #SAVEWITHSTORIES прочитав дитячу книгу «Зоґ» Джулії Дональдсон. Проєкт покликаний зібрати кошти на забезпечення британських дітей із малозабезпечених сімей необхідним харчуванням.

Horton Hears a Who

Джеф Ґолдблум у рамках вже вищезазначеної ініціативи прочитав книгу Доктора Сьюза про слоненя Хортона.

«Артеміс Фаул»

Американський актор Джош Гед щотижня організовує читацький клуб, де пропонує послухати уривки з дитячої та підліткової літератури. Оскільки Джош також озвучує мультфільми (зокрема він озвучував Олафа в оригінальній версії мультфільму Холодне серце), його дикція надзвичайно виразна. За цим лінком він читає першу книжку серії про Артеміса Фаула:

1 651 thoughts on “Добірка книжкових читань від закордонних зірок

    Добавить комментарий