Білл Ґейтс розповів, що рекомендує читати влітку 2020

Білл Ґейтс уже традиційно розповів про свій мастрід на літо. 

The Choice Едіт Еви Егер (в російському перекладі вийшла під назвою «Выбор») — це частково мемуари, а частково посібник з подолання травми. Авторці було всього 16, коли її разом із сім’єю помістили в «Аушвіц». Вона пережила ці жахіття, виросла, переїхала до США і стала психотерапевтом. У книзі вона розповідає, як впоратися з над міру важкими ситуаціями.

Cloud Atlas Девіда Мітчелла (в російському перекладі вийшла під назвою «Облачный атлас») — сюжет книжки, за словами Білла, важко пояснити, бо в ньому цілих 6 історій з різних століть сплетені воєдино. Ґейтсу найбільше до вподоби тут сюжетна лінія про американського лікаря, який човном подорожує у Тихому океані. Книжка показує все хороше й погане, що є в людства.

The Ride of a Lifetime Роба Айгера — колишній CEO компанії Disney розповідає про те, як вдається впродовж довгого часу слідкувати за трансформаціями в компанії

The Great Influenza Джона М. Беррі — книга про смертоносні часи 1918 року, яку Джон М.Баррі написав ще у далекому 2004. Книга розповідає про соціо-політичний стан суспільства в ті часи. 

Good Economics for Hard Times Абхіджит Банерджі і Естер Дюфло — найновіша книжка Нобелівських лауреатів з економіки, які розповіли в ній про нерівність, біженців, збіднілі верстви населення багатих країн.

Білл порекомендував також:

26 thoughts on “Білл Ґейтс розповів, що рекомендує читати влітку 2020

    Добавить комментарий