Голосуйте: вибираємо найкращого сучасного українського письменника-прозаїка (оновлено)

Блог Yakaboo вирішив дізнатись, хто з українських прозаїків наразі найбільш популярний. Ми зібрали 50 сучасних письменників і пропонуємо проголосувати за тих, чиї твори вам сподобались. Автори з найбільшою кількістю голосів будуть підніматися вгору списку — і навпаки. Кожен читач може проголосувати за будь-яку кількість письменників. Підтримайте тих, кого читаєте та любите.

Увага!
Очевидно, що це далеко не повний список сучасних українських письменників.
Тут —  тільки сучасні прозаїки, чиї книги знаходяться в топах продажів та чиї імена наразі на слуху. Ми не включили в нього авторів, що пишуть виключно для дітей  —  тоді список був би ще значно довшим. Ліну Костенко не включили тому, що вона  —  живий класик, а отже поза конкуренцією 🙂.

Тетяна Гонченко
Маю в житті чотири пристрасті: журналістика, подорожі, література і котики. Тож багато пишу, багато їжджу по світу, багато читаю і маю двох котиків. Зрештою, ці сфери тісно пов’язані: хороший журналістський текст – це теж література. А книги – це ще один спосіб подорожувати. Котики ж прекрасні самі по собі. Веду телеграм-канал про книжки: http://t.me/npzbvnkngchtn
https://www.facebook.com/atanoissapa

1 039 thoughts on “Голосуйте: вибираємо найкращого сучасного українського письменника-прозаїка (оновлено)

    Залишити відповідь