Програма Yakaboo Publishing на фестивалі KyivBookFest

8-10 вересня пройде KyivBookFest, молодий книжковий фестиваль, за участю українських видавців. Видавництво Yakaboo Publishing активно готується до події, що триватиме три дні. Рекордна кількість спецпропозицій, 7 авторів Yakaboo Publishing, які проводитимуть на нашому стенді автограф-сесії та виступатимуть у фестивальній програмі. У нас буде навіть розіграш ювелірної прикраси від нашого партнера серед відвідувачів стенду. Ми продовжимо також приймати книжки для військових у рамках акції “Книги на фронт”. Читайте докладніше про всі наші сюрпризи та подарунки для вас.

Участь авторів Yakaboo Publishing у спеціальній програмі фестивалю

Фестиваль надає можливість долучитися до зустрічей та дискусій з письменниками та експертами по запрошеннях за благодійний внесок, який піде на підтримку ЗСУ. У спеціальній програмі візьмуть участь такі наші автори:

8 вересня (п’ятниця)

➤ 12.00 — Стратегічна сцена: Історії сміливості українських жінок у війні з російськими загарбниками. Зустріч з Вікторією Покатіс, авторкою книги “Незламні. Книжка про спротив українських жінок у війні з російськими загарбниками”.

Програма Yakaboo Publishing на фестивалі KyivBookFest 0

9 вересня (субота)

➤ 13.00 — Дитяча програма: Сімейні фінанси дорослих і дітей під час війни. Зустріч з Любомиром Остапівим, автором книжок “Війна та бюджет”, “Малюк та бюджет”, “Любов та бюджет”.

Програма Yakaboo Publishing на фестивалі KyivBookFest 0

10 вересня (неділя)

➤ 16.00 — Ти як? Неочевидні способи піклування про ментальне здоров’я. Зустріч з Даркою Озерною, медичною журналісткою, авторкою серії книжок “Оптимістично про здоров’я”.

1603450351-5350

Усі наші спікери після виступу проводять півгодинні автограф-сесії біля стенду Yakaboo Publishing у ярмарковому просторі. 

Автограф-сесії авторів 

Під час KyivBookFest автори нашого видавництва чекатимуть вас, щоб підписати вам улюблені книжки. Тож ось графік автограф-сесій на стенді Yakaboo Publishing:

8 вересня (п’ятниця)

➤ 13.00-13.30 — Вікторія Покатіс, заступниця головного редактора Mind, авторка книги “Незламні. Книжка про спротив українських жінок у війні з російськими загарбниками”.

➤ 17.30-18.30 — Віра Агеєва, літературознавиця, упорядниця збірок “Коли говорять гармати… Антологія української воєнної прози ХХ століття” та “Арабески. Антологія української малої прози І половини ХХ ст.”

➤ 14.00-14.30 — Любомир Остапів, український фінансист, автор книг “Війна та бюджет”, “Любов та бюджет”, “Малюк та бюджет”.

9 вересня (субота)

➤ 14.30-15.00 — Наталія Бушковська, медична журналістка, авторка книги “Діти 0–2. Народження і виховання в українських реаліях”.

➤ 15.00-15.30 — Bad Mama, блогерка, авторка книги “Розлучись без страху. Досвід тієї, яка наважилася”.

➤ 15.30-16.00 — Вікторія Берещак, партнерка проєкту трансформацій українського бізнесу Act4Change, авторка книги “Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією”.

10 вересня (неділя)

➤ 17.00-17.30 — Дарка Озерна, медична журналістка, авторка серії книжок “Оптимістично про здоров’я”.

Книги Yakaboo Publishing на вітрині новинок фестивалю

У вітрині новинок – книжки, що вийшли з друку протягом літа.

  • Алла Заяць “Енергетичний менеджмент: практичний посібник з керування власною енергією”
  • Тетяна Водотика “Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва”
  • Клер Гейвуд “Доньки Спарти”
  • Настя Мельниченко “Ярчик і дев’ять собак”
  • Анжела Єременко “Розлучись без страху”
  • “Василь Стефаник. Вибрані твори” (серія “Yaka ШКОЛА”)
  • “Валер’ян Підмогильний. Вибрані твори” (серія “Yaka ШКОЛА”)
  • “Володимир Винниченко. Вибрані твори” (серія “Yaka ШКОЛА”)
  • “Іван Франко. Вибрані твори” (серія “Yaka ШКОЛА”)
  • “Михайло Коцюбинський. Вибрані твори” (серія “Yaka ШКОЛА”)
Ніхто не залишиться без подарунка 

Крім того, щодня на нашому стенді на покупців чекають подарунки: знижки, брендовані футболки та аксесуари для книжок! Ми навіть розіграємо між відвідувачами стенду особливу прикрасу від нашого партнера Minimal.

Прикраса