Yakaboo запускає програму підтримки малих видавництв на 27 BookForum

У рамках 27 Львівського міжнародного BookForum найбільша українська онлайн-книгарня Yakaboo запускає програму підтримки малих і нішевих видавництв. 

Через скасування книжкового ярмарку на 27 BookForum у Львові чимало українських видавців не зможуть широко представити свої новинки читачам. Тому книжкова платформа Yakaboo у партнерстві з ГО «Форум видавців» пропонує видавництвам альтернативу, яка дозволить їм безкоштовно презентувати нові книжки на 27 BookForum.

Упродовж 10 днів Yakaboo безкоштовно розміщуватиме книжки таких видавництв на сайті та промотуватиме їх на рівні з іншим асортиментом книгарні. Книжки продаватимуть із символічною комісією в 1 грн, а весь прибуток, включно з собівартістю і доходом, отримають видавництва.

«Відсутність одного з найбільших книжкових івентів 2020 року суттєво вплине на книжковий ринок. Тому інтернет-книгарня Yakaboo у партнерстві з Форумом видавців ініціює програму підтримки малих та нішевих видавництв. Ми вирішили допомогти невеликим гравцям на книжковому ринку втриматися у період кризи та, попри все, надати можливість читачам ознайомитись з очікуваними новинками 2020 року», — відзначив CEO Yakaboo Іван Богдан.

Взяти участь у програмі зможуть суб’єкти видавничої справи, які випускають до 10 найменувань на рік або сукупний наклад яких не перевищує 10 тисяч екземплярів.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

692 thoughts on “Yakaboo запускає програму підтримки малих видавництв на 27 BookForum

    Залишити відповідь