Подарунок для брата на Новий рік 2019

Подарунок на Новий рік братові може бути з двох категорій: «Як мені цього не вистачало» і «Цього ще мені бракувало!» Очевидне рішення – взяти гаманець і відправитися в магазин. Але ми не шукаємо легких шляхів. Щоб доставити радість рідній людині, необхідна винахідливість і фантазія. Адже дорогі подарунки ми робимо батькам і коханим, а брати і сестри йдуть за залишковим принципом. Але, це не привід скасовувати свято, просто презент для брата виходить більш символічним і необтяжливим.

Чим керуватися, обираючи подарунок для брата

Вибрати, що подарувати братові на Новий рік, не таке вже й складне завдання, головне врахувати кілька моментів:

  • Вік. Не секрет, що новорічний сюрприз для дитини-брата, підлітка і дорослого чоловіка буде дуже сильно відрізнятися.
  • Хобі. Якщо ви не настільки близькі, і сумніваєтеся в потребах рідної людини, вивчіть інтереси схожої вікової категорії. Вдало підібраний подарунок братові на Новий рік напевно зблизить. Ну, а якщо ви з ним «не розлий вода», тоді запитаєте, що він хоче безпосередньо.
  • Цінність подарунка. Далеко не завжди важливо дарувати дорогі подарунки, для цього є інші приводи – День народження, весілля, ювілей. До того ж, цінний презент може поставити людину в незручне становище, іноді демонструвати ваші фінансові можливості недоречно. Краще виберіть такий варіант, щоб він найкраще відображав вашу турботу і любов до рідної людини.

Що подарувати молодшому братові

Спектр подарунків для брата на Новий рік надзвичайно широкий. Найменшим покладіть під ялинку конструктор, яскраву дитячу розмальовку, розвивальні іграшки, або ж пазли і машинки.

Дошкільник буде в захваті, якщо в подарунковій коробці він знайде радіокеровану модель і велосипед. Учні молодших та середніх класів часто грають в настільні ігри – шахи, нарди, шашки, хрестики-нулики, тому від такого подарунка точно не відмовляться. А комплект книг про Гаррі Поттера або Котів-вояків напевно залишить слід у серці юного читача.

Ваш брат — підліток, студент? Йому потрібні більш серйозні подарунки. Електронні гаджети (новенький смартфон, планшет, ноутбук) будуть в самий раз, допоможуть у навчанні й першій роботі.

Що подарувати старшому брату

Дорослому чоловікові можна приготувати найрізноманітніші новорічні сюрпризи. Широта вибору вражаюча:

  • Техніка. Оптимальний варіант, якщо брат зараз проживає один. Пилотяг, телевізор, мікрохвильова піч, електричний чайник, домашній обігрівач значно полегшують ведення домашнього господарства.
  • Одяг та аксесуари. Що подарувати старшому братові на Новий рік? Стильна шапка, рукавички, шарф, светр із зимовими візерунками, ремінь, красиві запонки, модні шкарпетки з відомими персонажами — далеко не всі варіанти! Ці предмети чоловічого гардероба виявляться відмінною ідеєю привітати з Новим роком ділового чоловіка. Тут головне, це не помилитися з розміром і кольором.
  • Ігри. Головоломки, настільні ігри, стратегії, логічні, сімейні, для компаній і вечірок захоплять і нададуть чимало задоволення.

У кожного з нас є улюблене заняття, якому ми намагаємося приділити вільний час. Так чому б не пов’язати свій новорічний подарунок саме з цим? Тут все дуже просто! Рибак зрадіє рибальським снастям, автолюбитель — новим чохлам на сидіння і коврикам, банщика можна порадувати махровим халатом, шапочкою з капцями, любителю активного відпочинку як презент підійде намет, гамак, різне спортивне та туристичне спорядження.

Ну, і будь-який чоловік, звичайно ж, не відмовиться від ароматних парфумів, а ще путівки на курорт або квитка на концерт улюбленої музичної групи. Не меншу цінність для нього будуть нести символічні, але практичні подарунки — консерватор кавових зерен, відкривачка, кружка-міксер, щоденник для записів на 2020 рік, гаманець, фінський ніж, рюкзак, чашка з приколом, набір посуду для алкоголю та ін.

Книга — універсальний подарунок

Раз вже було сказано про книги, наведемо кілька цікавих варіантів подарунка на Новий рік братові.

Книга, яка здатна змінити сприйняття світу і роль в ньому людини. Шедевр світової літератури!

«Атлант розправив плечі» – життєвий роман про людей, суспільство, проблеми світового масштабу, і способи їх подолання. Несправедливість, корупція, неуцтво, мародерство – ось реальність, в якій живуть і діють головні герої. Все найгірше бере верх над людським початком і здоровим глуздом. Дагні Таггарт – господар однієї з найбільших залізниць США, прагне запровадити нові технології, щоб заробити на своїй справі ще більше. Схожі бажання і у інших бізнесменів – Генка Ріардена, металургійного магната, Елліса Ваятта – нафтового монополіста, який створює справжній оазис промисловості серед пустелі.

Якщо ваш брат не читав твори Дюма, йому обов’язково варто це зробити! Його романи – світові шедеври, унікальні, вражаючі, вони дозволяють пережити справжній літературний екстаз.

До книги увійшли твори «Граф Монте-Крісто» про молодого парижанина, який потрапив за ґрати з волі жарту своїх приятелів. Едмон Дантес – молодий моряк, в’язень замку Іф, виявляється на волі і мстить ворогам, які зруйнували його щастя.

Унікальності виданню додають оригінальні ілюстрації французьких художників XIX століття, а також історія шевця Франсуа Піко, яка послужила прообразом сюжетних перипетій роману.

Перший роман «Трилогії бажання», початок кар’єрного шляху майбутнього мільйонера Френка Каупервуда. Молодий, амбітний клерк бажає якомога швидше стати багатим, знайти визнання у високих колах суспільства. Але, не володіючи достатніми навичками, він заплутується – як в справах фінансових, так і любовних. Опинившись на краю прірви, він наважується на сміливий крок – довірити долю своєму головному опоненту.

Чергове сильне видання, один з найвизначніших військових трактатів всіх часів! Концентрація військової мудрості!

Автор описує конкретні ситуації дій воєначальника, що мають місце на полі бою, картину інтриг і військових чвар в Стародавньому Китаї середини першого тисячоліття до н.е.

Матеріал книги послужить прикладом бойової тактики й стратегії, а також управління країною, дій, що дозволяють «брати верх» незалежно від сформованої ситуації.

Свого часу книгу прочитав Наполеон Бонапарт, які це дало результати, всім відомо. В даний час «Мистецтво війни» ефективно застосовується бізнесменами для вирішення завдань менеджменту і вирішення конфліктів. А значить, обов’язкове до прочитання кожному амбітному чоловікові, напевно, і вашому братові теж.

Сильна книга про людей, які шукають можливості і завжди їх знаходять. Все, що є у людства сьогодні, чим воно користується, – справа рук і розуму прогресивних бізнесменів, успішних підприємців. Ця книга про них.

«Big Money» – про людей, в голові яких не гроші, а вищі цілі. Вони харизматичні, цікаві, вони потребують успіху кожен день, але на це не завжди вистачає часу. Максималісти, яких благоволить сама доля і удача. Книга послужить хорошим поштовхом до досягнення цілей.

Вибираючи подарунки на Новий рік братові, не забувайте керуватися його інтересами та уподобаннями. І тоді ваш сюрприз буде гідно оцінений. А найкращим доповненням до нього стануть теплі слова і час, який ви проведете разом. Веселих зимових свят!

Сергій Черевань
Тато в декретній відпустці, майже футбольний хуліган, музикант та засновник веб студії, літературний оглядач та контент-редактор… Різнобічність — то моя фішка. До кожної зі справ підходжу відповідально, тому ніколи не дозволю собі писати неправдиві речі. Читав Гітлера, Пєлєвіна, Гарсію Маркеса. Хочу осягнути всі книги світу. Хоча, це, напевне, перетворило б мене на суперкомп’ютер… Мрійник. Оптиміст-максималіст.

7 thoughts on “Подарунок для брата на Новий рік 2019

    Залишити відповідь