Підлітків з «Табору підприємців» нагородили книжками

Yakaboo долучився до проведення першого «Табору підприємців» для підлітків, які опинилися в складних життєвих обставинах. За п’ять днів учасники пройшли бізнес-школу та прокачали навички підприємництва.

Перший «Табір підприємця» організував клуб Добродіїв. Юнаків та дівчат 13-18 років вчили працювати з продуктом, генерувати ідеї, створювати пропозиції та маркетингові стратегії, шукати можливості для їх реалізації. А ще проводити самопрезентації та почуватися впевнено під час публічних виступів.

Учасників заходу поділили на дві групи і потягом п’яти днів підлітки разом з менторами готували проєкти та презентували їх.

«Кожна дитина в нашій країні повинна розвиватись, зростати в любові і отримати шанс на успіх. Ми побачили в підприємницькій діяльності ту силу, яка рухає вперед людей. Адже підприємництво виховує активну життєву позицію, вміння приймати усвідомлені рішення, оцінювати ризики, брати на себе відповідальність  і бачити можливості в навколишньому світі», — зазначає мету проєкту засновниця фонду Марія Артеменко.

Yakaboo подарували учасникам набори книг для молодих підприємців, які допоможуть розвинути власні здібності та ознайомитися з досвідом топ-компаній.

Підлітків з «Табору підприємців» нагородили книжками 0