Найкращі новорічні книги для дітей

Уже зовсім скоро до нас у двері постукає Новий рік. А яке ж свято без подарунків? Всі чекають цей час з величезним нетерпінням і хвилюванням, передчуваючи щось особливе, приємне, корисне. Особливо, діти, для яких дитячі новорічні книги стануть справжньою радістю. Чому книги? Цукерки колись закінчаться, іграшки — зламаються, книга ж залишається цінним подарунком для дитини на довгі роки. Яскраві ілюстрації, незвичайні пригоди героїв, чарівництво — все це чудовий світ літератури, який продовжує зимові свята не на день і не на місяць — до улюблених героїв можна повернутися навіть через багато-багато років!

Книги про Новий рік та Різдво для дітей влаштують справжню казкову атмосферу. Так навіщо ж відмовляти їм і собі в такому задоволенні?

Вибираємо новорічні книги для дітей

Подарунок, який буде корисний малюкам весь рік, — це найкращий подарунок. Новорічні книги для дітей порадують кожного малюка, допоможуть розвинути творчі здібності, акуратність, посидючість. Затишні історії, в які хочеться закутатися як в теплий плед, сповнені добра, щирості, радості, очікування дива. Дитячі книги про Новий рік різноманітні, для кожної вікової категорії знайдеться цікава література.

Новорічні книги для малюків

Дитина ще зовсім маленька і не вміє читати? В такому випадку купіть кольорові картонні книжки!

Сучасна література для дітей від 0 до 2 років — це яскраві видання розвивального і пізнавального характеру для читання разом з батьками. Поки мамин вихованець розглядає веселі картинки зими, новорічних свят, мама і тато розповідають веселу святкову історію. Підіймають настрій інтерактивні книги з віконцями й роздільними сторінками, в них можна комбінувати зображення, придумуючи до них історії. Це корисна альтернатива іграшкам, книжки для сімейних читань з какао і мандаринами.

Книги про Новий рік для малюків зі звуковими функціями можуть звучати як справжній музичний інструмент, разом з тактильними деталями, вони сприяють вивченню навколишнього світу.

Найкращі новорічні книги для дітей 0

Новорічні книги для дітей 2-3 років

Зміцніла, але поки ще така маленька, несамостійна дитина проявляє інтерес до книг. У 2-3 роки, з нею уже можна вивчати перші літери, цифри та фігури. Поки на вулиці мороз і сніг, займіться з малюком читанням казок, вивчіть колядку, святкове привітання, використовуючи новорічні книги для дітей 2 років.

Новорічні книги для дітей 4-5 років

Вірші про зиму і зимові свята, а також казки, пісні, загадки, колядки – все це новорічні книги для дітей 3 років і старше.

Малюк любить виконувати завдання? Замовте йому захопливі головоломки і ребуси. Кожен день 2019 року можна починати з нового завдання. Або ж покладіть під ялинку віммельбух — видання-картинки високої деталізації, вишукувати окремі елементи на яких можна годинами! Такі книги надовго захоплять дитя, а ви поки можете зайнятися справами.

Новорічні книги для дітей 6-7 років

Хочете, щоб дитина росла допитливою, розумною і ерудованою? У такому випадку варто купити новорічні книги для дошкільнят! Мудрість, запропонована в простій і зрозумілій формі, навчить дітей мислити, знаходити розв’язання проблем, розвине в них уяву і інтуїцію. З книг дитя дізнається, хто такий Святий Миколай, які традиції і обряди проводяться на Святвечір, Щедрий вечір, Різдво, що таке вертеп, колядки та багато-багато іншого. Деякі новорічні дитячі книги дозволять вивчити англійські слова і навіть спекти святкове печиво!

Новорічні книги для малюків – це веселі історії, приправлені диханням зими і очікуванням дива. Кожен твір в інтернет-магазині Якабу – захопливий, і точно не залишить байдужим.

Сергій Черевань
Тато в декретній відпустці, майже футбольний хуліган, музикант та засновник веб студії, літературний оглядач та контент-редактор… Різнобічність — то моя фішка. До кожної зі справ підходжу відповідально, тому ніколи не дозволю собі писати неправдиві речі. Читав Гітлера, Пєлєвіна, Гарсію Маркеса. Хочу осягнути всі книги світу. Хоча, це, напевне, перетворило б мене на суперкомп’ютер… Мрійник. Оптиміст-максималіст.

Залишити відповідь