“Незламні” (“Invincible”): Книжка Вікторії Покатіс виходить на міжнародний ринок

Завдяки співпраці Yakaboo Publishing з найбільшими дистриб’юторськими компаніями у світі, книга тепер знаходить нових читачів поза межами України. Перші примірники «Незламних» англійською та українською видавництво надіслало до одного з найбільших розповсюджувачів книжок у світі – компанії Gardners у Великій Британії. Партія примірників українською мовою була надіслана також для продажу на платформу Allegro.pl у Польщі.

Вікторія Покатіс

“Сьогодні важливо продовжувати розповідати про Україну, українців та їхні подвиги на всіх мовах світу. Щоб іноземний читач мав можливість долучитися до історій, розказаних нашими волонтерами, військовими, внутрішньо переміщеними особами, полоненими. Для нас цінно, щоб такі книги як “Незламні” Вікторії Покатіс поширювалися читацькими спільнотами англійською мовою, і світ продовжував дізнаватися, який жорстокий і підступний наш ворог”, – наголошує СЕО національної книжкової платформи Yakaboo Олена Безугла.

Це стартові поставки, через які видавництво розповсюджує книгу на міжнародному ринку, а також продовжує активно розповідати світу про незламну волю до Перемоги українського народу і роль українських жінок у війні.

Книга “Незламні” (“Invincible”) вийшла в українському видавництві Yakaboo Publishing 1 лютого 2023 року. До книги увійшли 30 історій жінок-військових, волонтерок, засновниць фондів, парамедикинь, які з початком повномасштабної війни забезпечують воїнів амуніцією та дронами, реабілітують поранених та дітей з психічними травмами, забезпечують країну гуманітарною допомогою, відкривають реабілітаційні центри та вибудували справжній тил.

“Щойно книга була зверстана і пішла у друк, ми почали працювати над її перекладом, щоб встигнути презентувати англомовну версію у квітні на Лондонському книжковому ярмарку. Адже нашою ціллю з самого початку був вихід на міжнародний ринок, щоб по всьому світу продати один мільйон екземплярів. Окрім англійської версії, також плануємо переклад німецькою мовою та маємо велику надію, що це лише початок мандрування цієї книги у світі, – коментує авторка Вікторія Покатіс.

У книзі зібрані історії таких героїнь, як Марта Левченко, Ольга Руднєва, Лейла Туваклієва, Вікторія Тігіпко, Юлія Микитенко, Інна Поперешнюк, Аліса Коваленко, Наталія Ємеліна, Регіна Кошова, Ольга Кудіненко, Ірина Сампан, Анастасія Леонова, Оксана Місюра, Інга Кординовська, Олена Шевченко, Надія Омельченко, Ірина Іванчик, Юлія Панкова, Ірина Іванчик, Інна Скаржинська, Віталія Панкул, Олена Стрижак, Наталія Мосейчук, Ксенія Драганюк, Ольга Белицька, Катерина Смірнова, Настя Тиха, Оля Рондяк, Катерина Смірнова.

На сьогоднішній день “Незламні” вже вийшли другим накладом українською мовою.

Для довідки

Gardners – це одна з найбільших дистриб’юторських компаній у Великій Британії. Спеціалізується на постачанні книг (паперових та електронних) та інших товарів у книгарні, бібліотеки, інтернет-роздріб та інші точки продажу. Більшість книжкових магазинів Великої Британії отримують книжки від Gardners як головного розповсюджувача.

Компанія пропонує послуги з постачання книг, логістики, інвентаризації, обробки замовлень та багато інших послуг для продавців книг. А також інтернет-платформу для замовлення та відстеження товарів.

Gardners виступає в якості посередника між видавцями та роздрібними продавцями, допомагаючи забезпечити широким асортиментом книг клієнтів у Великій Британії та інших країнах.

Allegro.pl – це один з найбільших онлайн-торгових майданчиків в Польщі. Сайт дозволяє користувачам купувати та продавати різноманітні товари, такі як електроніка, одяг, домашні товари, книги та багато інших.

Allegro.pl був заснований у 1999 році і швидко став популярним майданчиком для онлайн-торгівлі в Польщі. Сервіс надає можливість як професійним продавцям, так і приватним особам створювати свої власні магазини на платформі, розміщувати оголошення про продаж товарів та послуг, а також здійснювати торгівлю в аукціонному форматі.

Allegro.pl є однією з ключових платформ для електронної комерції в Польщі та часто розглядається як аналог американського eBay або американського та європейського Amazon.