Книги в подарунок на Новий рік 2019

Новий рік – магічна пора, коли збуваються всі заповітні бажання. А ще це час подарунків — незвичайних, цікавих, довгоочікуваних. Ви ще в роздумах, що покласти своїм рідним і близьким «під ялинку»? Як подарунки на Новий рік рекомендуємо вибрати книги! Адже завжди приємно проводити час, читаючи новенький бестселер або улюблену класику. Оригінально оформлені обкладинки, привабливий запах свіжого чорнила на сторінках принесуть невимовне задоволення кожному, хто отримав такий презент.

Яку книгу подарувати на Новий рік?

Сьогодні асортимент книг різних жанрів дуже великий, від дитячих віршиків і казок до містичних романів і еротичної прози, від підліткових романів до фундаментальних праць і енциклопедій. Безумовно, такому подарунку, як книга, будуть раді. Але, щоб він був ще приємнішим, бажано з ним «вгадати».

Перше і головне правило — розглядати книги, які добре зарекомендували себе серед читачів і критиків. Друге — слідувати інтересам і захопленням людини. Якщо, наприклад, на Новий рік планується книга в подарунок мамі, віддайте перевагу чуттєвому роману або кулінарній збірці. Ваш друг любить активний відпочинок? Вручіть йому спортивну літературу, або про рибалку та полювання. У кожної аудиторії — свої інтереси. Тут головне, щоб це був неординарний, красивий екземпляр, новинка, і тоді ефекту «Wow» не уникнути. Що, власне, і потрібно.

Книги в подарунок на Новий рік 2019 0

Для жінок

Дівчата, як правило, читають книги б’юті-напрямку, або з саморозвитку. Жінки не відмовляться від практичних порад і лайфхаків на тему краси, здоров’я, досягнення ідеальної фігури. Ті, чия пристрасть — кулінарія, зрадіють книзі з рецептами, особливо, якщо це збірка практичних, легких у приготуванні і недорогих страв. Нерідко дружини, мами, сестри і подруги зачитуються книгами про відносини, психологію, як змінити і поліпшити своє життя. Подібні видання служать альтернативою психолога, вони — як діалог з подругою, яка збереже всі ваші секрети.

Якщо близька і рідна любить щось робити своїми руками, вона точно оцінить книги хенд мейд: мануали з в’язання, бісероплетіння, створення стильних прикрас.

Ну, і не варто забувати про чуттєві романи, шарм любовної прози і поезії, яку так люблять представниці жіночої статі. Згадайте, що цікавить вашу жінку, і сміливо даруєте їй тематичну книгу!

Книги в подарунок на Новий рік 2019 0

Яку книгу подарувати на Новий рік чоловікові

Чоловік — читач зі своїми інтересами. Йому не завжди цікава чуттєва література, за рідкісним винятком. Тато, син, друг, шеф зрадіють, отримавши на Різдво книгу військової тематики, про автомобільну техніку, будівництво, дачне господарство. Нерідко чоловіки читають історію, фантастику, фентезі. Будь-який «годувальник» завжди шукає шляхи до успіху, швидкого заробітку і розвитку кар’єри, в чому допоможуть мотиваційні видання, а також на тему бізнесу, фінансів, економіки. Книги-біографії — ще один безпрограшний варіант в якості подарунка на новорічні свята! Чоловік любить спорт? Подаруйте йому історію життя видатного спортсмена, тренера, атлета, яку він так давно хотів прочитати.

Книги в подарунок на Новий рік 2019 0

Для дітей

Хто-хто, а дитина завжди рада отримати на свято книгу. І тут не важливо, чи вміє вона взагалі читати. Найменшим «Дід Мороз» може принести дитячі розмальовки, яскраві на вигляд, барвисті казки, віршики, легенди, які цікаво розглядати. Для вивчення алфавіту і цифр доступна література з навчальними картинками всередині. Школярам молодших і середніх класів приготовлені віммельбухи, їм можна запропонувати почитати пригоди Гаррі Поттера, Котів-вояків, казки народів світу. Старшокласникам — підліткові романи, космічні саги, фентезі закордонних і вітчизняних авторів, або ж книги за мотивами комп’ютерних ігор. Ви тільки уявіть, як зрадіє дитина, коли знайде новеньку книгу під ялинкою напередодні Нового року!

Думка про те, що сучасна людина перестала читати друковані книги, не більше, ніж міф. Ніщо не може зрівнятися з перегортанням сторінок, читанням цікавої інформації. А значить, від такого подарунка, як книга, не відмовиться ніхто.

Сергій Черевань
Тато в декретній відпустці, майже футбольний хуліган, музикант та засновник веб студії, літературний оглядач та контент-редактор… Різнобічність — то моя фішка. До кожної зі справ підходжу відповідально, тому ніколи не дозволю собі писати неправдиві речі. Читав Гітлера, Пєлєвіна, Гарсію Маркеса. Хочу осягнути всі книги світу. Хоча, це, напевне, перетворило б мене на суперкомп’ютер… Мрійник. Оптиміст-максималіст.

Залишити відповідь