Париж, Катерина, лихі 90-ті: Названо найгірший опис сексу в літературі у 2018 році (18+)

Мемуари американського письменника Джеймса Фрея A Million Little Pieces неодноразово піддавалися критиці. Тепер інша його книга Katerina також виграла не надто приємну нагороду — Найгірший опис сексу в художній літературі у 2018 році. Нагорода вручається від видання The Literary Review. Журі нагороди (чи радше «анти-нагороди») розглядали декілька сексуальних сцен у книзі, однак визначною в їхньому рішенні стала сцена, в якій 8 раз згадується про момент еякуляції. Пропонуємо вам переклад цього моменту. Отже, Париж, 90-ті роки, починаючий письменник Джей зустрічає норвезьку модель Катерину, вони разом у ванній. Читайте і… насолоджуйтесь?

(пунктуацію автора збережено при перекладі)

«Осліплююча переводяча подих тремтяча збиваюча з ніг вибухова білосніжна Боже я кінчаю всередині неї мій член пульсує ми обидва стогнемо очі серця душі тіла як одне. Одне. Білосніжна. Боже. Кінчаю. Кінчаю. Кінчаю. Я заплющую очі не контролюю дихання. Кінчаю. Я притискаюся до неї обидва втрачаємо подих я досі в ній вона посміхається. Вона бере мене за руки підіймає їх обвиває навколо свого тіла, обіймає мене, ми не рухаємося і дихаємо, стояк всередині неї, у неї вузько і тепло і волого навколо мене, ми дихаємо. Вона злегка відштовхує мене, ми дивимося одне одному в очі, вона посміхається»

До номінантів на премію також потрапив і Харукі Муракамі через момент у книзі Killing Commendatore: «Мій ерегований пеніс просковзнув усередину неї. Або, якщо поглянути з іншого боку, ця її частина активно проковтнула мій пеніс, огортаючи його чимось схожим на тепле масло».

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

8 thoughts on “Париж, Катерина, лихі 90-ті: Названо найгірший опис сексу в літературі у 2018 році (18+)

    Залишити відповідь