Доставляємо знання: читай українські книжки де завгодно!

Книжкова платформа Yakaboo спільно з логістичним оператором Нова пошта Глобал запускає міжнародну доставку. Відтепер українські книжки можна замовити в будь-яку точку світу і отримати протягом трьох тижнів. 

Читати книжки улюблених авторів українською — це те, чого так не вистачає тим, хто живе за кордоном. Але тепер для української книги немає кордонів. Можна дивитись на Ейфелеву вежу чи Біг Бен, жити в маленькому містечку чи мегаполісі в різних куточках світу і читати книжки українських авторів, відчуваючи зв’язок з Україною.

«Тривалий час українці, які проживають чи працюють за кордоном, були позбавлені можливості читати друковані українські книжки. З міжнародною доставкою ця проблема вирішена. Водночас це розширює можливості українських видань і видавництв. Розвиток української книги — це те, що хвилює. За перші дні роботи міжнародної доставки ми отримали замовлення з Бельгії, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Німеччини, Чехії та Швейцарії»

Іван Богдан, CEO Yakaboo

«Для нас надзвичайно важливо бути партнером для українського бізнесу, який мислить глобально і виходить за межі своєї країни. Для цього в нас все є — доставка у понад 200 країн світу, можливість відправляти товари з 7000 відділень по всій Україні, надання митного оформлення «під ключ» тощо. І особливо приємно, що ми можемо стати своєрідним мостом для українців, що проживають за кордоном і доставляти їм радість з Батьківщини»

Юрій Беневитський, СЕО Нова пошта Глобал

Книжки, замовлені на сайті Yakaboo, доставляємо в будь-яку точку світу в такі терміни:

  • до Європи — до 6 днів
  • до Північної Америки — до 10 днів
  • до Азії, Австралії та Океанії — до 15 днів
  • до інших країн — в середньому до 13 днів.

Щоб допомогти вам уникнути зайвих витрат під час оформлення замовлення, ми зробили на сайті Yakaboo.ua попередження — воно зʼявлятиметься при перевищення ліміту на безмитне ввезення книжок. Також зверніть увагу на митні обмеження вашої країни.

Книжки, придбані на сайті Yakaboo.ua, ви можете повернути протягом 30 днів.

Деталі міжнародної доставки книжок від Yakaboo шукайте за посиланням.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)