Перший в Україні Маніфест, присвячений Книзі

Україна стрімко втрачає читачів. Кожен третій українець ніколи не читає книги, і глобально – це тривожний сигнал ослаблення нації і держави.

Щоб привернути увагу до цього та розпочати діалог про цінність книги, Yakaboo випустив бренд-маніфест Читача, до якого можуть приєднатися всі амбасадори читання.

Адже ми в компанії мріємо, щоб книги знову стали джерелом знань, сил, натхнення і впевненості. Ми хочемо змінити ставлення до читання в Україні і повернути книгу в життя українців.

І перший в Україні Маніфест, присвячений Книзі, – один з інструментів на цьому шляху. Цей Маніфест – наше слово у боротьбі за майбутнє читання!

Друзі Yakaboo, а також усі, хто вірить в силу Книги, – приєднуйтесь та поширюйте!

Кожен з нас Амбасадор Книги, і від кожного залежить, що стане з Книгою у майбутньому.  Кожен з нас може повернути українській аудиторії мотивацію до читання та зробити Україну сильнішою!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram

Більше деталей про зміни в компанії та про флешмоб Ya_читаю у матеріалі на нашому сайті!

Завантажуйте та друкуйте постер з Маніфестом для вашого офісу, магазину, кабінету чи вітальні. Цей арт-об’єкт, присвячений Книзі, допоможе транслювати ваші цінності і цінність Книги та читання

Перший в Україні Маніфест, присвячений Книзі 0