Мастрід від актриси та кулінара Даші Малахової

Yakaboo хоче розповісти вам про жінок — сильних, величних, підприємливих, — які здатні бути будь-ким та мати найрізноманітніші інтереси. Вони володіють справжнім girl power та доводять, що світ — сповнений можливостями, варто лише повірити в себе.

Що читають успішні та відомі? 

Своїм мастрідом з нами поділилася Даша Малахова.

Даша Малахова — актриса, кулінар,громадський діяч,  автор проекту Kartata Potata та загальноосвітньої школи Claris Verbis.

Про книгу: Януш Корчак — відомий педагог, який вважав, що «Дітей немає, є тільки люди». У своїх книгах він допомагає усім — неважливо якого саме віку — навчитися найскладнішому: просто жити. Значну частину свого життя автор пропрацював у варшавському дитбудинку і настільки був відданий своїй справі, що у 1942 році, коли в нього був шанс втекти від нацистської навали, він відмовився від втечі й до кінця залишався зі своїми вихованцями. Він вчить читача справді важливим речам: усвідомлювати свої емоції, цінувати близьких та спостерігати за навколишнім світом.

Про книгу: Івана Чаббак — тренер акторської майстерності зі світовим ім’ям; на рахунку фахівчині робота з такими голлівудськими зірками як Холі Беррі, яка завдячує їй своїм «Оскаром», Шарліз Терон, яка консультується з нею по три рази на день під час роботи над новою роллю, та Бред Пітт. У цій книзі авторка зібрала основні секрети своєї надзвичайної методики, які можна застосовувати й у звичайному незірковому житті.

Про книгу: Письменницький дебют німецької науковиці Джулії Ендерс став настільки успішним, що лише в самій Німеччині продався обсягом у понад 2 млн примірників. Насправді, людство ніколи не замислювалося, що на поведінку, настрій та загальне самопочуття може настільки впливати сам лиш кишечник. Авторка розповідає, як стан цього органу впливає на рівень холестерину, як виникають алергічні реакції та чому бактерії можуть викликати депресію.

Про книгу: Жителька Нью-Йорка Памела Друкерман переїхала з сім’єю до Парижа, де в місцевих жителях її найбільше вразила методика виховання дітей та більш розслаблене загалом ставлення до батьківства. Стосунки між дорослими й дітьми тут здаються значно простішими, а батьки — до міри строгі, але й уседозволеність у них не вітається. Оскільки Друкерман — журналістка, їй вдалося досить детально, доступно і цікаво зібрати рецепти французького виховання у цій книзі.

Про книгу: Прихильники есенціалізму — ті, хто вірить, що замість того, щоб хапатися за всі справи одночасно, краще обрати з-поміж них найбільш пріоритетні й зосередити увагу саме на них. Книга також допомагає навчитися бути готовим до труднощів, представити себе таким чином, щоб люди не захотіли перекидати на тебе відповідальність за їхню роботу, і жити за принципом «якщо я не можу відразу ж відповісти на щось “так”, то це, значить, “ні”».

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

18 thoughts on “Мастрід від актриси та кулінара Даші Малахової

    Залишити відповідь