Гітлер, нова книга Люко Дашвар, літературний Кураж: 5 новин тижня зі світу книжок

Блог Yakaboo підводить літературні підсумки тижня, щоб ви не пропустили нічого важливого.


one99

1177


У видавництві Жупанського проанонсували несподівану новинку до Форуму видавців. Це книга Себастіана Гаффнера «Гітлер». Автор аналізує життєвий та політичний шлях Адольфа Гітлера та намагається подати об’єктивний аналіз постаті Гітлера і його значення в історії Німеччини і всього світу, уникаючи при цьому поширеної практики сліпої та неконструктивної демонізації цієї одіозної історичної постаті» — говориться в анотації.


two99

11778


Максим Ільяхов та Людмила Саричева, автори нашумівшої книги «Пиши. Сокращай» проанонсували вихід нової книги — «Новые правила деловой переписки». Вона навчить складати ділові листи, спілкуватись з партнерами, колегами та клієнтами та писати комерційні пропозиції.

Книгу вже можна передзамовити на нашому сайті. Фізично її можна буде отримати 18 вересня.


three99

11779


«Видавництво Cтарого Лева» анонсувало до Форуму видавців нову книгу Андрія Бондара. До неї увійшли 16 малих проз. «Буде на форумі — з автором і презентацією. Обійматиметеся, послухаєте і почитаєте. І матимете чудову нагоду поринути у химерний світ маленьких людських пригод, випадкових зустрічей, типових ситуацій – чи реальних чи вигаданих, макабричних і правдивих, як саме життя, як сама смерть. Ну і взагалі, філософських і дуже бондарівських», — написала про книжку Мар’яна Савка.


 

four99

117777


У продажу нарешті з’явилась нова книга Люко Дашвар — «Ініціація».

Книги цієї авторки продаються рекордними тиражами, тож на «Ініціацію» чекали десятки тисяч читачів. Анотація така: «Стара Костомарова не пам’ятає, як опинилася на тому забутому богом хуторі. “Чорні ріелтери” відібрали її квартиру, а жінку спровадили подалі від Києва. Селянин Перегуда дав їй притулок, він навіть вийшов на нотаріуса Германа, який обдурив стару. А коли повернувся на хутір, то вже ні хати, ні Костомарової не було…».


five99

11712


Днями ми оголосили про підготовку до вересневого «Кураж Базару». Він буде особливим — бо цього разу захід організовується спільно з Yakaboo. Кураж буде літературним. З родзинок — публічне спілкування за келихом вина Леся Подерв’янського з Галиною Шиян.

 

Тетяна Гонченко
Маю в житті чотири пристрасті: журналістика, подорожі, література і котики. Тож багато пишу, багато їжджу по світу, багато читаю і маю двох котиків. Зрештою, ці сфери тісно пов’язані: хороший журналістський текст – це теж література. А книги – це ще один спосіб подорожувати. Котики ж прекрасні самі по собі. Веду телеграм-канал про книжки: http://t.me/npzbvnkngchtn
https://www.facebook.com/atanoissapa

8 thoughts on “Гітлер, нова книга Люко Дашвар, літературний Кураж: 5 новин тижня зі світу книжок

    Залишити відповідь