Запас книжок на увесь рік: Yakaboo запрошує на Kyiv Book Weekend

У передсвяткову пору, коли настає час купувати подарунки та запасатися книжками на весь рік, запрошуємо всіх книголюбів на прем’єру книжкового фестивалю Kyiv Book Weekend. Ярмарок, авторська програма, цікаві майстер-класи – все це відбуватиметься 8-10 грудня у Міжнародному виставковому центрі у Києві. Yakaboo бере участь та запрошує на свої події.

Зустрічі з авторами Yakaboo Publishing

Презентація книги “Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі”
  • Субота, 9 грудня, 12:00
  • Головна сцена

Презентація видання про найбільш успішні бойові операції ГУР МО України протягом 2022-2023 років. В основу книги лягли документальні фільми, створені автором, військовим та журналістом Артемом Шевченком.

Спікер: Артем Шевченко – автор книги “Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі”, військовий журналіст.

Модерує зустріч Наталя Нагорна – журналістка, воєнна кореспондентка.

Виховання харчування: 10 кроків до здоров’я вашої дитини
  • Субота, 9 грудня, 17:00
  • Сцена майбутнього

Перед святковим періодом застіль та солодких подарунків батькам особливо важливо пам’ятати про принципи здорового харчування для дітей. Авторка базової книжки про дитяче харчування, спеціалістка з дієтології та ендокринології дасть поради на свята та будні.

Спікерка: Наталія Самойленко – авторка книги “Виховання харчування: 10 кроків до здоров’я вашої дитини” , засновниця першої в Україні Клініки дієтології “Самойленко”, Асоціації дорослого та дитячого харчування.

Модерує зустріч Марічка Падалко – українська телеведуча, ведуча ТСН на телеканалі «1+1».

Yaka Школа: Свіжий погляд на українську класику
  • Неділя, 10 грудня, 13:00
  • Сцена блогерів

Дотепні та начитані автори подкасту “Шева, Леся і Франко” говорять про популяризацію української літератури та подолання застарілих стереотипів про українських письменників, “стираючи бронзу” з авторів новинок серії Yaka Школа: Винниченка, Франка, Підмогильного та Стефаника.

Спікери: Дарина Романська та Андрій Богданович – ведучі подкасту “Шева, Леся і Франко”, Катерина Ісаєнко – директорка видавництва Yakaboo Publishing.

Галерея світової прози: європейська візія. Презентація серії книг видавництва Yakaboo Publishing
  • Неділя, 10 грудня, 15:00
  • Професійна сцена

Презентація нової серії раніше не виданої в Україні європейської класики: “Проща святої Біргітти”, “Мрійник”, “Непроханий гість”, “Попіл”, “Покійниця Брюгге. Карильйоніст” та експертна дискусія про важливість знайомства українських читачів з європейським літературним спадком.

Спікери: Катерина Ісаєнко – директорка видавництва Yakaboo Publishing, Марина Соріна – італійська письменниця українського походження, перекладачка, волонтерка.

Модерує зустріч Єлизавета Цареградська – журналістка, ведуча «Громадського радіо» та «Радіо Культура».

Оголошення переможців книжкової премії KBU AWARDS

Серед фіналістів книжкової премії KBU AWARDS, яка відзначає найкращі книги для розвитку бізнесу і особистісного зростання, цьогоріч чотири видання Yakaboo Publishing! У журі премії – авторка нашого бестелеру “Енергетичний менеджмент: практичний посібник з керування власною енергією” Алла Заяць. Оголошення переможців відбудеться у рамках Kyiv Book Weekend. Вболіваємо за наші книжки, бо кожна з них гідна першості.

Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією
Вікторія Берещак

Як розмовляти з аудиторією так, щоб вона закохалась у твій проєкт, продукт, бренд, послугу? “Харизма” чи великий бюджет на рекламну агенцію? Ні, вам потрібна ефективна система комунікацій, а “прикрашати” щось зовсім не доведеться. Авторка покроково навчить, як самотужки розробити комунікаційну стратегію та втілити її в життя незалежно від ніші й наявності чи відсутності бюджету на просування. Це цілий набір інструментів у вигляді інфографіки, зручних таблиць та корисних схем – завантажуйте їх через QR-коди у смартфон і одразу використовуйте для своєї роботи.

CURLY менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі
Діна Волинець

Кожен бізнес починається з проєкту. Кожен проєкт починається з плану. Як ви плануєте? У блокнотику чи спеціальних програмах? І як, скільки з запланованого вдається виконати? Опитування свідчить, що у найліпшому разі — 70%, у середньому — не більше ніж 50%. Втім, якщо навіть ви рухаєтеся за планом, чи приносить вам радість сам процес? Чи ви не на порозі вигорання? Читайте про те, як вдосконалити навички проєктного менеджменту, планування та стратегування, але при цьому не витрачати час на те, що для вас неважливо.

Незламні. Книжка про спротив українських жінок у війні з російськими загарбниками
Вікторія Покатіс

Історії звичайних жінок, які стають надзвичайними у моменти страшних випробувань. «Незламні» — книга про силу духу українок, про їх єдність, стійкість та здатність стати на захист власних сімей та усієї країни. До збірки увійшли 30 історій жінок-військових, парамедиків, волонтерів, засновниць фондів і притулків, адвокатів, які представляють права українського народу у різних країнах, про жінок, які організовують марші, щоб голос України почули всюди. Українки відкрили в собі такі якості, про які навіть не думали. І дехто з таких неймовірних жінок зараз серед вас. Пишаймося усіма, хто наближає Україну до перемоги, усіма, хто надає підтримку тим, хто її потребує. Історії героїнь цієї книжки надихають!

Вони перемогли. 11 історій про людей з ранами — видимими і невидимими
Анастасія Федченко

Ця книжка про ветеранів була написана ще до повномасштабної війни і на момент її виходу влітку 2022 деякі герої знову пішли до лав ЗСУ попри травми. Олександр Ферштига з позивним “Сакура” загинув у травні 2022-го. Це дуже потужна книжка про подолання військовими довгого шляху реабілітації після важких травм тіла та душі. Це 11 неймовірних історій про людей, які перемогли біль, відчай, упередження нашого суспільства. Книжка залишається гостро актуальною, адже серед нас буде дедалі більше наших героїв, яким буде потрібна наша підтримка.

Книжка для дорослих. Як старшати, але не старіти
Дарка Озерна

У світі, де юність завжди на першому місці, життя людей, які переступили позначку 35 років, здається непомітним. Чи справді всі старші люди хворі, нудні, не цікавляться сексом і не люблять свої відображення у дзеркалі? Насправді це, звісно ж, не так. Час переглянути наше ставлення до віку, старіння, старшання та хронічних хвороб. При чому не просто “взяти і перестати хворіти”, а збагнути, що з нами відбувається, які є ризики та можливості в кожного віку, та продовжити старшати, та не старіти.

Книжкові новинки від Yakaboo Publishing діткам під ялинку

Дитячі книжки – найцінніші, найбажаніші подарунки під ялинку. У нашому видавництві ретельно підготувалися до свят і випустили яскраві, розважальні та пізнавальні книжки для дітлахів різного віку.

Святий Миколай вирушає на відпочинок
Паоло Манчіні, Лука де Леоне

Святий Миколай та компанія його друзів вирушають на відпочинок. Отже, його цікаві незвичайні пригоди разом із звірятками та казковими персонажами — в основі сюжету книги для дітей.

Святий Миколай вирушає в космос
Паоло Манчіні, Лука де Леоне

Святий Миколай опановує нову для себе сферу — космос. Це пізнавально, весело, дивно і цікаво, адже дива не припиняються і в космосі. Нові пригоди Святого Миколая та його друзів — до уваги маленьких читачів.

Дивовижні фокусники
Лідія Коррі

Неперевершене подарункове видання для дітей! Яскраво ілюстроване та захоплююче знайомство з ілюзіоністами, як знаменитими, так і менш відомими, які сформували сучасне “магічне” мистецтво. Великий чарівник ніколи не розкриває своїх секретів, але “Дивовижні фокусники” досліджують ранню історію ілюзіонізму, розповідають про вісім прийомів, на яких базуються всі трюки, описують основний інструментарій фокусника. Фінал книги містить поради щодо того, як стати чарівником, як познайомитися з сучасними магами з усього світу та дізнатися історію таємних товариств, які десятиліттями ретельно оберігали секрети ілюзій.

Книга Розумників. РОБОТИ та ШІ
Пол Вірр

У цій книзі ви знайдете найцікавіші факти про роботів та штучний інтелект. Прочитавши її, ви станете справжнім розумником, який знає: які брудні та страшні завдання можуть виконувати тільки роботи, як наноботи можуть боротись із шкідниками всередині людського організму та чому самокеровані автомобілі рятують життя. Випробуйте свої технічні знання та спробуйте: побудувати робото-руку, яка може захоплювати предмети, зробити механічну стрибаючу жабку, спробуйте побити рекорд робота в баскетболі. Не важливо, чи ти вчений-початківець, професіонал з програмування чи просто любиш роботів – ця книжка має багато цікавого для кожного розумника.