«Конвенції про права дитини»: безкоштовна книга, адаптована для дітей та читачів з дислексією

Майбутнє України нерозривно пов’язане з соціальним, емоційним та освітнім розвитком наших дітей. І надважливо, щоб кожна українська дитина знала та розуміла свої права, а дорослі – ці права поважали. 

Саме тому до Всесвітнього дня дитини (20 листопада) Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні презентує унікальне видання Конвенції про права дитини. Цю книжку адаптовано для кращого сприйняття дитячою аудиторією та для комфортного читання при дислексії. А на платформі Yakaboo завантажити або прочитати нову книгу можна повністю безкоштовно. 

В чому особливості нового видання? 

Оригінальний текст Конвенції написано доволі «сухою», офіційною мовою. Навряд чи всі малюки зацікавляться такою книжкою. Але ЮНІСЕФ переконаний, що доступ до знань про свої права має отримати кожна дитина незалежно від обставин, соціального статусу чи здібностей. 

Тому нова книга «Конвенція про права дитини» має дві ключові особливості.

  1. Це видання перекладене простими та зрозумілими дитині словами. Щоб кожному маленькому українцю було не тільки корисно, але й цікаво дізнаватися про свої права та навчатися їх захищати.
  2. Книгу видано в двох варіантах: звичайним шрифтом і спеціальним шрифтом, пристосованим до потреб українських читачів, які мають труднощі із розпізнаванням друкованих знаків, у тому числі для дітей з дислексією.
Як безкоштовно отримати книгу? 

На платформі Yakaboo отримати нову книгу «Конвенція про права дитини» можна повністю безкоштовно. Просто виберіть зручний варіант: 

➤ завантажте електронну версію книги звичайним шрифтом або шрифтом для комфортного читання при дислексії;
встановіть мобільний застосунок Yakaboo на свій пристрій iOS чи Android, знайдіть книгу – і зручно читайте в додатку.

Конвенція про права дитини – це не просто формальність, а дієвий інструмент для відбудови України. Інструмент для побудови майбутнього, у якому права кожної дитини поважаються та захищаються. Адже саме такою ми бачимо нашу країну і такого життя бажаємо нашим дітям – вільного, демократичного, безпечного. 

Книга буде надзвичайно корисною як для дітей, так і для батьків або педагогів. Тож завантажуйте електронне видання «Конвенції про права дитини» безкоштовно на Yakaboo.ua – та читайте заради майбутнього.