Зберіться! Топ 5 книг із самоконтролю

Емоції — одна з найпопулярніших тем у психології. Нас завжди переповнює радість або смуток, страх або здивування, гнів, відраза або ж суцільна байдужість до всього навколишнього. Деякі це вміло приховують, а хтось, навпаки, занадто показує. Як би там не було, а емоції — це невід’ємна частина нашого життя, те, що робить нас людьми. Звичайно ж, якщо своїми переживаннями навчитися правильно розпоряджатися. Yakaboo пропонує вам перелік, в якому зібрані найкращі книги з самоконтролю, що стосуються емоцій, їх ролі в нашому житті і секретів регулювання.


Олександр Прохоров «Технологии психической саморегуляции»


Ця книга – навчальний посібник з головних методів і технологій регуляції стресових станів. Автор пропонує читачеві ознайомитися з різними поглядами і концепціями вчених на механізм самоконтролю. Представлені дослідження з різних областей, від біологічних теорій до психологічних концепцій про те, як самостійно регулювати власний емоційний стан. Прохоров знайомить нас з методами, що дозволяють з легкістю провести діагностику здатності до саморегуляції. Книга рясніє корисними рекомендаціями, практичними навичками самоконтролю і регуляції, містить вправи для профілактики безсоння, втоми, тривоги і страхів.

Джозеф Аннібалі «Тревожный мозг. Как успокоить мысли, исцелить разум и вернуть контроль над собственной жизнью»


Якщо ви себе недооцінюєте, постійно звинувачуєте в невдачах і провалах в усіх сферах життя, помічаєте відсутність сили волі і бажання щось змінювати, тоді ця книга для вас. Описуючи реальні приклади з життя, автор стверджує, що все перераховане вище слід вважати передвісниками багатьох хвороб, а також інших проблем роботи мозку. Він дає слушні поради, як впоратися з представленими труднощами, допомагає повернути «розтривожений» мозок в стан спокою, рівноваги. У підсумку ви отримаєте бажаний результат у вигляді повного відкидання негативних емоцій, кращого розуміння себе та оточуючих, прояви неабиякої терплячості під час спілкування і, що найголовніше, більше не буде порожніх звинувачень самого себе.


Дейл Карнегі «Как перестать беспокоиться и начать жить»


Книга з психології прекрасно підходить для «вічно зайнятих людей», у яких «зовсім немає на себе» часу. Автор, крім того, що вчить працювати зі своїми внутрішніми станами, ще й знайомить читачів з реальними життєвими історіями, які, безумовно, здатні вплинути на душевний стан, змінити існуючий хід справ на краще. Дейл Карнегі дає дієві, перевірені часом, поради, методи, практичні формули людської поведінки. З цієї книги з самоконтролю ви дізнаєтеся чималу кількість мудрих думок, загальновідомих істин, над якими не зайве буде ще раз замислитися, проаналізувати і зробити свої висновки. У підсумку ви отримаєте повний арсенал інструментів, з якими позбудетеся турбот, що заважають жити по-справжньому. 


Девід Аллен «Як упорядкувати справи. Мистецтво продуктивності без стресу»


Унікальна книга, в основі якої лежать знання з тайм-менеджменту. Методика, завдяки якій при менших витратах енергії і часу можна встигати набагато більше. Запропонована книга навчить досягати цілей, правильно розставляючи пріоритети і розподіляючи час. Девід Аллен (авторитетний дослідник в області особистої ефективності) більше 20 років вкладав в цю книгу свої знання, думки різних вчених і приклади з життя. Нове доповнене видання посібника вже переведено дванадцятьма мовами, і сьогодні готове допомогти українцям навчитися контролювати власні емоції.


Івонн Рубін «Уверенность в себе. Простые практики для обретения внутренней силы и твердости»


Книга для тих, хто давно мріє розвинути в собі таку рису як впевненість. Навчальний посібник вміщує велику кількість вправ (від простіших до складніших) і практичних порад для зміцнення внутрішнього «Я». Цінні знання, які допомагають повірити в себе, власні сили, тверезо оцінити своє життя і не сприймати занадто близько до серця думку оточуючих, робити правильні висновки і почати з перспективою дивитися на світ, з усіма його принадами.


[irp posts=”27775″ name=”7 книг, которые пробудят твой творческий потенциал”]
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

3 045 thoughts on “Зберіться! Топ 5 книг із самоконтролю

    Залишити відповідь