Франкфуртський книжковий ярмарок підтвердив дати проведення у 2020 році

У середу 27 травня наглядова рада Асоціації німецьких видавців і книгарів (Börsenverein des Deutschen Buchhandels Beteiligungsgesellschaft) підтвердила проведення Франкфуртського книжкового ярмарку у 2020 році. Захід відбудеться 14 – 18 жовтня.

Формат фестивалю обіцяють дещо відмінний від звичного: окрім ярмарку на одній локації, будуть також локальні заходи в різних місцях (замість великої сцени в одному приміщенні) та віртуальні події. Під час ярмарку діятимуть правила гігієни, узгоджені з місцевими органами влади Франкфурту. 

Віртуальна програма заходу міститиме онлайн-представлення нових книг на окремому порталі BOOKFEST Centre, де розповідатиметься основна інформація про книжки і також можна буде долучитися до обговорення про них.

Директор Франкфуртського ярмарку Юрген Бос зазначив, що цьогоріч надзвичайно важливо провести захід, аби промотувати авторів, книжкову індустрію та обговорити сучасні тенденції. Виконавчий директор ярмарку Уве Бем зауважив, що така подія наразі несе в собі «позитивний економічний імпульс».

1 серпня вже можна буде придбати квитки на захід. Купівля квитків і реєстрація проходитимуть лише онлайн. 

Про всі деталі повідомлять під час пресконференції, яку можна буде переглянути 28 травня о 17:00 за посиланням:

1 448 thoughts on “Франкфуртський книжковий ярмарок підтвердив дати проведення у 2020 році

    Залишити відповідь