“Фантастичні звірі та де їх шукати” вийдуть у формі книжки-сценарію

Видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА розповіло на своїй сторінці у Facebook про вихід українського перекладу сценарію «Фантастичних звірів і де їх шукати», який написала Джоан Роулінґ. Книжку обіцяють у першій половині 2017 року.

“Любі поттеромани! Щасливі повідомити вам, що наступного року видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» видасть українською книжку-сценарій «Фантастичні звірі і де їх шукати»! З нетерпінням очікуйте в перекладі Віктора Морозова у першому кварталі 2017 року! Оригінальний сценарій Джоан Ролінґ до фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати» вийшов друком 18 листопада. Всього планується п’ять фільмів з чарівного світу «Фантастичних звірів». Одночасно з виходом кожної частини відбуватиметься продаж книжки-сценарію. Писатиме їх особисто Дж.К. Ролінґ. Прем’єра продовження «Фантастичних звірів і де їх шукати» відбудеться восени 2018 року.”, – розповіли видавці.

Українська прем’єра “Фантастичних звірів та де їх шукати” відбувалась 17 листопада. Сценарій до фільму написала Джоан Роулінґ на базі підручника про фантастичних звірів, яким користувались герої пригод Гаррі Поттера. Головний герой “Фантастичних звірів” – Ньют Скамандер, автор підручника. Якщо книжка є лише переліком фантастичних істот, то у фільмі розповідається історія про те, як Скамандер потрапляє до США у 1926 році. Головну роль виконав оскарівський актор Едді Рейдман. Режисером картини став Девід Йетс. Історія матиме продовження у п’яти частинах.


Читати: Фантастичний підручник

Читати: Читати і дивитись: найцікавіші екранізації 2016 року (частина перша)

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

7 thoughts on ““Фантастичні звірі та де їх шукати” вийдуть у формі книжки-сценарію

    Залишити відповідь