Добірка книжок Іванни Найди, генеральної продюсерки телеканалу ПЛЮСПЛЮС

Нагадаємо, що 1+1 media та національна книжкова платформа Yakaboo обʼєднали зусилля задля популяризації української мови, літератури та підтримки військових. У межах партнерства ми продовжуємо ділитися добірками з найактуальнішими творами та книжковими рекомендаціями від ведучих і менеджерів 1+1 media.

На цей раз ділимось добіркою книжок від Іванни Найди, генеральної продюсерки телеканалу ПЛЮСПЛЮС, яка вперше була опублікована на сайті медіа.

Ця добірка книг – про розмаїття. Адже зосередженість на саморозвитку (що є вирішальною складовою успіху в будь-якій роботі) означає не лише активне вивчення професійної літератури, а й регулярне споживання різноманітних мистецьких творів. Переконана: здатність інтерпретувати тенденції сучасної літератури й культури дозволяють створювати якісні продукти у сфері продюсування та закладати в них сенси, здатні зворушити й надихнути аудиторію.

Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект
Ігор Козловський 

Роздуми про глибинні питання людської особистості й внутрішню свободу від, без перебільшення, Великої Людини. Я особисто мала честь бути студенткою Ігоря Анатолійовича – це були незабутні лекції, наповнені інтелектом, гумором, людяністю, безмежними знаннями та досвідом. Ця книга зробить вас кращими.

Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності
Сергій Плохій 

Автор книги Сергій Плохій – професор Гарвардського університету, один з провідних фахівців світу з історії України та Східної Європи. Книга написана легко й доступно. Якщо ви вирішили заглибитися в українську історію, але не готові поринати в складні історичні оповіді, – ця книга для вас.

Ключі сили
Світлана Ройз 

Ця книга для дітей і батьків.  Вона про свідоме проживання дітьми таких  емоцій, як страх, злість, сум, печаль і навіть радість, від відомої української психологині Світлани Ройз. Світлана від дня створення телеканалу ПЛЮСПЛЮС є нашим консультантом-психологом – і я можу з впевненістю рекомендувати її як світлу й дуже професійну людину. До речі, в співпраці зі Світланою телеканал  ПЛЮСПЛЮС зараз працює над створенням серії мультфільмів на теми, які якраз підіймаються в книзі.

Книга Love
Книга Love 2.0. Любов і війна
Книга Love 3.0. Любов, що перемагає 

Ці збірки поезій – це вірші про кохання від українських поетів та поеток – і класиків, і сучасних. Це книги, які під рукою: книги-настрій, книги-зупинки, книги-перезавантаження. Ти просто відкриваєш її на будь-якій сторінці – і, наприклад, бачиш це:

«…і коли вже довкола пахне війною

І вже розгортаються перші битви

Говори зі мною, говори зі мною

Бо словом також можна любити»

«Молитва», Юрій Іздрик