Ексклюзивний передпродаж “Доставки щастя” тільки у Yakaboo.ua

«Доставка щастя» — це книжка про великі гроші, дружбу і справжню любов до людей; коли родиною є не тільки родичі, а також працівники, клієнти і навіть конкуренти. Це книжка про вміння кожної миті наповнювати своє життя змістом, вносити елемент інтриги задля власного щастя і щастя людей, які знаходяться навколо тебе; викладатися на повну в усьому — як у дрібницях (таких як вчасна доставка замовлення), так і в підкоренні гірських вершин.

Вдалий бізнес неможливо створити без ризику. І такий ризик цілком виправданий і потрібний, коли йдеться не лише про прибуток, а й про взаємини між людьми.

У цьому виданні Шей розповідає про свої перші спроби у бізнесі, про те як йому вдалося здобути прибуток завдяки творчому підходу та кмітливості, дає поради підприємцям-початківцям. Деякі сюжети оповідають про його пригод у бізнесі, в інших автор ділиться історіями юності, коли йому не хотілося робити те, що від нього очікували дорослі.

Автору цього видання, Тоні Шею пощастило створити спільноту однодумців, справжніх друзів і любителів        своєї справи, людей, які, «доставляють щастя» іншим і водночас роблять щасливими одне одного.

Тоні Шей – геніальний підприємець, головний директор однієї з найбільш відомих інтернет-компаній Zappos, яка стартувала  з нуля і на початку компанія зазнавала труднощів (відсутність складу, потреба залучати клієнтів незвичним обслуговуванням), проте у 2001 році річний прибуток компанії досяг майже 9 мільйонів, а ще через 8 років компанію викупив Amazon за 1,2 мільярди.

Ексклюзивно тільки у Yakaboo.ua “Доставку щастя” можна придбати протягом двох тижнів.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

13 thoughts on “Ексклюзивний передпродаж “Доставки щастя” тільки у Yakaboo.ua

    Залишити відповідь