Українське рекламне агентство отримало престижну нагороду за дизайн книги Буковскі

Українське рекламне агентство Tought Slate Design отримало престижну дизайнерську премію Red Dot за проект Charles Bukowski Glitch Book.

Red Dot Design Award — щорічна нагорода у галузі дизайну, яка вручається Центром дизайну землі Північний Рейн—Вестфалія, що знаходиться у місті Ессені (Німеччина).

Нагорода вручається дизайнерам і компаніям-виробникам за високу якість і особливі досягнення у дизайні товарів широкого вжитку. Роботи, відзначені нагородою, виставляються у Музеї дизайну Red Dot в Ессені, який є найбільшим у світі зібранням досягнень сучасного дизайну.

Агентство Tought Slate Design днями отримало цю нагороду за розробку книги Буковскі під назвою Play the Piano Drunk Like a Percussion Instrument until the Fingers Begin to Bleed a Bit. Це збірка поезій Буковскі 70-х років.

«Чарльз Буковскі був плідним андеграундним письменником, який використовував поезію та прозу, щоб зобразити розбещення міського життя та занепаду в американському суспільстві. Його твори не вкладаються в класичний асортимент сучасної літератури. Він схожий на глюк на екрані телевізора, коли сигнал розривається, а фантастична картина щасливого життя спотворює реальність, сповнену подвійних сенсів», — сказано в анотації до проекту.


Тетяна Гонченко
Маю в житті чотири пристрасті: журналістика, подорожі, література і котики. Тож багато пишу, багато їжджу по світу, багато читаю і маю двох котиків. Зрештою, ці сфери тісно пов’язані: хороший журналістський текст – це теж література. А книги – це ще один спосіб подорожувати. Котики ж прекрасні самі по собі. Веду телеграм-канал про книжки: http://t.me/npzbvnkngchtn
https://www.facebook.com/atanoissapa

14 thoughts on “Українське рекламне агентство отримало престижну нагороду за дизайн книги Буковскі

    Залишити відповідь