«Книжковий Арсенал» став фестивалем року на Лондонському ярмарку

Фестиваль «Книжковий Арсенал» отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації «Літературний фестиваль». 12 березня у Лондоні відбулась церемонія нагородження. 

За словами журі конкурсу, фестиваль відзначили за мультидисциплінарність: організаторам вдалось досягти взаємодії різних видів мистецтв і перетину фахових середовищ, тримаючи книгу в центрі уваги. 

International Publishing Industry Excellence Awards – міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи. Номінація «літературний фестиваль» року вручається з 2016-го року. 

У номінації «Літературний фестиваль», окрім «Книжкового Арсеналу», були номіновані Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія). 

Україна також вперше взяла участь у Лондонському книжковому ярмарку. Організатором національного стенда є Український інститут книги, стенд розпочав роботу 12 березня і працюватиме до 14 березня.

Мар'яна Хемій
Редакторка блогу. Люблю книжки, розмови, подорожі.

16 thoughts on “«Книжковий Арсенал» став фестивалем року на Лондонському ярмарку

    Залишити відповідь