Аніта Луценко: Намагатися схуднути завдяки тренуванням – це те саме, що черпати океан ложкою

Аніта Луценко - відомий український фітнес-тренер, експерт по схудненню та телеведуча сформулювала правила початку здорового року. Аніта створила унікальну програму для схуднення WOWBODY, мобільного додатку для жінок Vingo та написала у співавтор корисної книги Ти просто WOW!

Авторитетна тренерка вже давно стала уособленням здорового способу життя. Здається,  половина країни пройшла через її марафони схуднення та відмови від солодкого, старанно робить запальні розминки, а потім і тренування.

В книзі Ти просто WOW!, яку Аніта написала у співавторстві зі Світланою Фус, авторка пропонує план зміни тіла за 28 днів. Фактично це контруктор з приготування здорової їжі та створення власного плану тренувань.

Чарівної пігулки не буде, але за 28 днів ви отримаєте уявлення про режим, правильно організацію харчування, почнете нарешті пити воду та вживати менше цукру та солі.

Аніта Луценко: Намагатися схуднути завдяки тренуванням – це те саме, що черпати океан ложкою 0

Як Аніта Луценко радить починати рік

  1. Намагатися схуднути завдяки тренуванням – це те саме, що черпати океан ложкою
  2. Коли я дивлюся на будь-яке тіло – бачу в ньому життя, історію індивідуальну, іноді незрозумілу нікому крім власника, але це власна історія.
  3. Ніхто не повинен терпіти знущання тих, кому здається, що в тебе щось не так.
  4. Працюйте над тілом не для того, щоб показати/доводити комусь, а щоб бути щасливими і здоровими всередині себе і для себе. Зовнішня мотивація ніколи не буває тривалою і справжньою.

Нагадуємо, читачі, які придбають книжки з добірок про спорт та здоров’я на сайті Yakaboo.ua на суму від 300 гривень стануть учасниками розіграшу призів від експертів спорту та здоров’я – Аніти Луценко та Дарки Озерної.

Час дії акції з 5 січня до 11 січня 2021 року.

Деталі акції тут